A Fritz a macska 1. része nem jelent még meg DVD-n Magyarországon?
Szeretném megszerezni az 1. részt is dvd-n, mert a 2. rész (Fritz a macska kilenc élete) hamarosan meglesz, de eddig akárhol kerestem sehol nem találtam az első részről dvd rendelhetőségi lehetőséget, ami azért érdekes, mert a letöltő oldalakon van dvd ripes letöltés és ugye szinkronizálták is, mégsem lehet sehol sem meglelni dvd-n
bezzeg a külföldiek simán megszerezhetik az első részt is, ami ráadásul még vágatlan és fel van javítva a hangja (72-es rajzfilm, nem mai már):
sőt még kettő az egyben is van:
ez pedig a második rész:
Van dvd rip-es feltöltés, de szerintem hivatalosan nálunk nem jelent meg dvd-n. A dvd rip verziót szerintem valaki házilag rakta össze. Nekem megvan, és igen minimális a menü, gyakorlatilag két nyelv közül lehet váalsztani, és annyi. Még magyar felirat sem készült hozzá, csak az a nagyon béna szinkron. Én most feliratoztam le az első részt magyarul, hogy tudjam eredeti nyelven nézni.
Szóval én tényleg nem tudok róla, hogy nálunk létezne-e ez dvd-n, szerintem töltsd le a dvd-rip-et és írd ki magadnak dvd formátumban. Én ezt tettem...
Igen, azt tudom hogy van az elsőről dvd ripes feltöltés, nekem aviban van meg.
Kíváncsi voltam, hátha valaki többet tud róla, nagy kár , hogy az első nem jelent meg dvd-n hivatalosan, a második már érdekesmód megjelent. Az az érdekes, hogy amiket belinkeltem azon feljavított hang van a leírás szerint és még vágatlan is. jól jártak a külföldiek azzal a kettő az egyben pakkal, azért nem volna hülyeség ha nálunk is megjelenne az első rész is dvd-n, addig meg marad az avi verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!