Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Fritz a macska 1. része nem...

A Fritz a macska 1. része nem jelent még meg DVD-n Magyarországon?

Figyelt kérdés

Szeretném megszerezni az 1. részt is dvd-n, mert a 2. rész (Fritz a macska kilenc élete) hamarosan meglesz, de eddig akárhol kerestem sehol nem találtam az első részről dvd rendelhetőségi lehetőséget, ami azért érdekes, mert a letöltő oldalakon van dvd ripes letöltés és ugye szinkronizálták is, mégsem lehet sehol sem meglelni dvd-n

bezzeg a külföldiek simán megszerezhetik az első részt is, ami ráadásul még vágatlan és fel van javítva a hangja (72-es rajzfilm, nem mai már):

[link]

sőt még kettő az egyben is van:

[link]

ez pedig a második rész:

[link]

2013. ápr. 9. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Van dvd rip-es feltöltés, de szerintem hivatalosan nálunk nem jelent meg dvd-n. A dvd rip verziót szerintem valaki házilag rakta össze. Nekem megvan, és igen minimális a menü, gyakorlatilag két nyelv közül lehet váalsztani, és annyi. Még magyar felirat sem készült hozzá, csak az a nagyon béna szinkron. Én most feliratoztam le az első részt magyarul, hogy tudjam eredeti nyelven nézni.

Szóval én tényleg nem tudok róla, hogy nálunk létezne-e ez dvd-n, szerintem töltsd le a dvd-rip-et és írd ki magadnak dvd formátumban. Én ezt tettem...

2014. nov. 29. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom hogy van az elsőről dvd ripes feltöltés, nekem aviban van meg.

Kíváncsi voltam, hátha valaki többet tud róla, nagy kár , hogy az első nem jelent meg dvd-n hivatalosan, a második már érdekesmód megjelent. Az az érdekes, hogy amiket belinkeltem azon feljavított hang van a leírás szerint és még vágatlan is. jól jártak a külföldiek azzal a kettő az egyben pakkal, azért nem volna hülyeség ha nálunk is megjelenne az első rész is dvd-n, addig meg marad az avi verzió.

2015. jan. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!