Beluskj kérdése:
Mi volt a címe annak a rajzfilmsorozatnak ahol egy erőművész és egy röhögő macska volt a szereplő?
Figyelt kérdés
Keresek egy régi rajzfilm-sorozatot. Legalább 20 éves, nem tudom milyen nemzetiségű, talán olasz. A lényeg, két karakter volt benne, egy bajszos erőművész klasszikus csíkos simulós ruhában, és egy macska ami néha szivárványszínűvé vált és állandóan röhögött. Ha jól emlékszem amikor a bajszos ütötte a macskát az röhögött és hangokat adott ki.A csóka addig ütötte amíg együtt röhögtek a végén. Nagyon beteg, de király..ha valaki linket is tudna annak még jobban örülnék:) Köszi2013. ápr. 6. 14:57
1/2 rrolika1994 válasza:
süsükeselyűk abba el kell kapni egy galambot régi
2/2 anonim válasza:
Szerintem "Stripy" ez olasz mese és kb 40 éves
http://www.youtube.com/watch?v=cKYXVkR-xDY
Valahol olvastam, hogy a "Scacciapensieri" c. műsor nyitánya (is) ez a figura volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!