Lesz folytatása a Sword art online című animének?
Szerintem egy hatalmas csalódás a sorozat , ami failokra építt egy sablon főszereplővel , jól induló de roszul megírt történettel és egy rakat logikátlansággal , de szíved joga eldönteni mi tetszik mi nem . Ez az offrész
Tegnap volt ugye a AW x SAO offline meeting és nem jelentették be egyiket se , amin nem csodálkozok , a hyperok/fanok rakatszámra költik a fancuccokra a pénzt , amúgy ahogy hallottam az új arc (ami elv az animében jönni gyengébb lesz még az ALOnál is).
Én azt tartom reálisnak hogy év végén bejelentik hogy jövő tavasziba AW 2nd , majd ősziben sao 2nd.
Nem jelentettek be semmit ...
És szerintem idén nem is fognak.
"Szerintem egy hatalmas csalódás a sorozat , ami failokra építt egy sablon főszereplővel , jól induló de roszul megírt történettel és egy rakat logikátlansággal , de szíved joga eldönteni mi tetszik mi nem ."
Ugyan ez a véleményem... csak a Narutóról.
A sao a hibái ellenére is egy élvezhető darab szerintem. Valamikor biztos lesz folytatása, mivel igény van rá.
"Az biztos, hogy 2013 őszén lesz GGO"
Eddig még semmi sincs bejelentve.. mindenki mondta idei őszi szezonra, most hogy lassan itt van meg jövő őszre mondjátok?xd Mondjuk nekem mind1, annak az animének egy átírt történet meg pár jobb szereplő kellene, meg kevesebb sablon. Mert amit az első évad mutatott az nevetségesen gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!