Sword art Online folytatás?
Szerintem lesz folytatás. :) Én most kezdtem el olvasni az LNt és nekem nagyon tetszik. *-* A hivatalos bejelentésig még várnunk kell. :D
Ami azt a mondatot illeti: egy nevet mond. Én Kayaba-ra tippelek, hogy talán neki köszöni meg ezt az egészet. :)
Folytatás nagy valószínűséggel lesz, rendkívül népszerű az anime, még, ahogy írták, van 2 fejezet, szóval megvan rá az esély mindenképpen.
Most viszont remélem nem rontják el azzal, hogy 14 részbe próbálják belesűríteni. Meg jó lenne, ha nem egyből a Gun Gale Online-nal folytatnák - főleg, hogy ott Kirito-nak elég lányos a karaktere -, hanem még maradnának egy kicsit a SAO-nál. Végül is úgy lett vége, hogy azt a marha nagy tornyot oda felemelték, és azt mondták, hogy kitisztítják mind a 100 szintet. Ezt még jó lenne, ha meganimálnák, és utána térnének rá a GGO-ra.
Csak azt nem tudom, hogy ott vajon mi lesz a történet? Én nem olvasom, de ott is át akarja majd valaki venni az irányítást? Kicsit unalmas lenne.
Na mindegy, nagyon remélem, hogy lesz folytatása, nekem tetszett! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!