Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szulejmán megöleti a gyerekét...

Szulejmán megöleti a gyerekét a sorozatban is, a saját legjobb barátját is Hürrem miatt? Minden ugyan ugy fog történni mint ahogy a történelemben is tanultok?

Figyelt kérdés
Szulejmán, Hürrem, Musztafa, Történelem....
2013. ápr. 3. 22:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Azt ne felejtsd el ez film. Ha nem lennének ilyen módon kiélezve a dolgok, akkor senki se nézné. Másfelől, nem tudjuk milyen karaktere volt valójában Hüremnek. Nem ismerjük annyira a török történelmet sem, szóval lehet valós a jelleme, de lehet még ennél is erősebb volt...ki tudja...
2013. ápr. 9. 12:07
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Én utána olvastam, és azt mondják, hogy a konfliktusok is valósak voltak. Annyi biztos, hogy Hürrem vidám nevető asszony volt, ahogy a neve is mutatja.

Szerintem egy idő után beleszeret a szultánba, de a többieket ettől még nem kedveli meg jobban. Szulejmán viszont azt is megérdemelné, ha szerelmét csak a bosszúvágy vezérelné.

Az, hogy végig kell néznie, ahogy lemészárolják a családját, barátait mindenkinek nagy trauma, így az sem meglepő, ha Hürrem elborult, nagyra veri magát, és megöleti azokat, akik az útjába állnak.

2013. ápr. 9. 19:16
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Én azt hittem, h csak az Ibrahimot fogja megöletni (lemaradtam részekről sajna) Am a Nigar asszonnyal mivan?

Az sem teljesen 100 as nem?

2013. aug. 19. 21:37
 14/24 A kérdező kommentje:
Nigar meghal!:)
2013. aug. 21. 02:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy nem ismerjük a történelmet, de utána is lehetnézni, kideríteni! Visszont nagyon sok mindent megváltoztattak a sorozatban, vagy is a történelmen változtattak! Elégé össze-vissza van...és a halál,cselekmény,szereplőkön is változtattak! Az egyik válaszolónak: Lehet hogy sorozat, és csak azért történik ilyen sok minden hogy nagyobb nézettsége legyen, és le kösse az embereket. Bár Törökországban nem hinném hogy jó szemmel néznék ha ilyen sok mindent kitalálnak, nemhiába tüntetnek! Visszont mostanság Hürrem pártos vagyok, ügyesen eléri a célját, és bosszút áll! Csak a nagy problem hogy a rosszabbik fia kerül a trónra!:/
2013. aug. 21. 02:11
 16/24 anonim ***** válasza:
59%
Am Nigar miér 'hal meg'?
2013. aug. 21. 15:52
 17/24 A kérdező kommentje:
Mert elrabolja Mihrimar gyereket....es utana mennek a matrakos, a gyerekapja meg a tobbiek hogy elkapjak..aztan egy sziklahoz megy hogy leugorjon, mert gondolom ha nem ugrik le elfogjak es lefejezik, igy inkabb ezt valasztja!
2013. aug. 21. 18:33
 18/24 A kérdező kommentje:
De a 100reszben lathatod!:)
2013. aug. 21. 18:33
 19/24 anonim válasza:
11%
Mahidevran nem hal meg!!!!!!!!! Sokáig fog élni és a későbbiekben majd szelim megsajnálja és támogatja pénzel..nigar pedig nem azert ugrik le a sziklárol mert elrabolta a gyereket es fél h utana megolik,hanem azert mert ibrahim meghalt a gyereket pedig nem lathatja...
2014. febr. 27. 22:24
 20/24 anonim ***** válasza:
És Szulejmán rájön majd a sorozatban,hogy Hürrem végig csak hülyítette?
2014. júl. 21. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!