Az életben tényleg mindig minden úgy történik, ahogy épp a legjobb?
Ez csak felfogás meg életszemlélet kérdése. Sokaknak könnyebb úgy megemésztenie az élet rossz dolgait, ha megmagyarázzák maguknak, hogy minden okkal történik.
Ha te ilyen beállítottságú vagy, akkor igen, a te életedben minden úgy történik, ahogyan az a legjobb.
És még milyen felfogás van?
Mivel magyarázzam meg magamnak, hogy ennek meg annak miért kellett így meg úgy alakulnia?
azért mert mindennek van következménye
nézd pl azt, hogy 13-15 évesen a legtöbb lány naív, bedől a pasiknak, de jó sokszor pofára esnek, később edzettebbek lesznek és nem lesznek könnyen átverhetőek
én így jártam, és szerintem sokan mások is
vagy a tragédiák is megedzenek, később már nem botulsz ki annyira, és stb
szerintem mindennek oka van, bár nekem is sok oylan dolog volt az életemben mikor ültem a párnámba temetkezve és kérdeztem, hogy miéért.
Hát ezaz:
Vagy magyarázod magadnak, hogy ez okkal történt vagy nem magyarázod magadnak, szimplán elfogadod a helyzetet, mert az élet már csak ilyen. Bizonyos dolgok más dolgokból következnek, és vannak olyanok is, amik egyszerűen csak bekövetkeznek, mindenféle ok nélkül. 60féleképpen meg lehet közelíteni az élet eseményeit. Mint ahogy a hívők az Isten tevékenységének tudnak be dolgokat, addig az ateisták a tudományban keresik a választ, vagy elfogadják a nyers tényeket. Csak a te felfogásod szab határt - még ha lassú is.
Nem azt mondom, hogy "ahogy épp a legjobb", de mindennek megvan az oka, ha akkor még nem is látod. Nekem volt olyan, amire csak két-három évvel később jöttem rá, hogy annak miért úgy kellett történnie.
Akármi is történt, légy erős és éld túl!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!