Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok estére valami jó horrort?

Tudtok estére valami jó horrort?

Figyelt kérdés
Sziasztok valami hasonlót keresek hogy elmennek túrázni azt eltévednek vagy valami hasonló és akkor megakarják őket ölni valami ilyen témájú filmet keresek :D tudtok?
2013. márc. 30. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Halálos kitérő 1, 2
2013. márc. 30. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Úh ezeket láttam :S :S
2013. márc. 30. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Eden Lake-gyilkos kilátások

A vadász

Az előbbi szerintem több,mint tökéletes lenne ma estére,a második már felejtős,de egyszer nézhető. Szerintem az eden lake-et válaszd mindenképp.

2013. márc. 30. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Már jön is le az Eden Lake :) remélhetőleg hatásos lesz :D
2013. márc. 30. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Hatásos lesz,az biztos! Nyomasztó és van valóságalapja/mondanivalója is. Igazi csemege :)
2013. márc. 30. 19:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Iszonyat kemény szegény nő én szét csapkodtam volna azoknak a madaraknak a száját!!!!
2013. márc. 30. 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudnátok még mondani valami hasonló filmet hogy elmennek valamerre azt megtámadják őket!! ?
2013. márc. 31. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy tetszett :)

Még van a Vadász,amit fent is írtam,a Sziklák vére és a Sziklák szeme,bár ezek közelsem olyan jók,mint az eden lake. Ezek ilyen egyszer nézhetős tucathorrorok.

Sajnos több hirtelen nem ugrik be,de ha fog,akkor majd mindenképp megírom :(

2013. márc. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!