Tudtok horrort írni? (lent)
Figyelt kérdés
Olyan horror kéne ami nagyon durva vagy szadista és ami még egymindennapi horrort néző ember számára is durva2013. febr. 15. 19:14
1/11 anonim válasza:
A halál ezer arca dokumentumfilm.
2/11 anonim válasza:
Mártírok
Nekromantik 1-2
Egy kés filozófiája
Salò, avagy Szodoma 120 napja
3/11 A kérdező kommentje:
ez nekem gyerek film volt :)
2013. febr. 15. 19:20
4/11 anonim válasza:
Ilyet már annyian kérdezek.A válasz a "Szerb film".És ami még szóba jöhet, "Egy kés filozófiája."Illetve a "L’interieur." Nem fogsz csalódni bennük. :) Mondjuk a Kés filozófiája történetileg "0"viszont ultra brutál.A L’interieur másik címe "Inside" Francia,és kőkemény.A szerb film az meg .....
5/11 anonim válasza:
"ez nekem gyerek film volt :)"
Mondanám,hogy beteg vagy akkor,de valószínűbb,hogy tizenéves(mint megszokhattuk).
Vomit gore trilógia.Ez majd elveszi a kedved(vagy a pszichiátrián kötsz ki,nemtudom).
6/11 anonim válasza:
Én voltam a 4/5.Mindenben egyet értek az előttem szólóval.És a "Vomit Gore"az tényleg beteg egy film.Nem is tudom,hogy hagyhattam ki.
7/11 anonim válasza:
Köpök a sírodra 2010-es verzió
8/11 A kérdező kommentje:
Olvastam blogokat és a Vomit gore a legbrutálisabb ezt irták.De mi benne a brutális?
2013. febr. 16. 10:52
9/11 anonim válasza:
én 9 éves vagyok és látt a köpök a sirodrát ( a 2010 es verzióját)
10/11 A kérdező kommentje:
és mi a története?
2013. márc. 8. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!