Miért szaggatnak 2-3 hete a filmek a gépemen?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt, online is és vlc playerben is tudtam filmet nézni gond nélkül. Most már nem hogy a neten, de a gépen sem megy a film nézés. Minden driver frissítve van, Adobe player is a legújabb. Próbáltam azóta több lejátszóval is a filmnézést egyikkel sem sikerült. Laptop: MSI VR610X-202HU notebook , Vista fut rajta 32 bites, főként Google Chroomot használok böngészőnek.2013. márc. 25. 12:39
1/6 anonim válasza:
Próbálj meg egy vírusírtást, és egy kodek frissítést.
2/6 A kérdező kommentje:
Vírusirtás megvolt, nem talált semmit sem. VLC playerhez is kell kodek??? csak AC+ filter van fent a gépemen, eddig is csak ez volt és működött a dolog. milyen kodek kell még?
2013. márc. 25. 16:39
3/6 A kérdező kommentje:
bocsi AC3 Filter
2013. márc. 25. 16:40
4/6 anonim válasza:
Szerintem Vista-t amúgy se használj. Windows 7-et inkább. De a legjobban a Fedora-val járnál. Amúgy porold ki a gépet, mert ha nem hűti normálisan a videokártyát, akkor ez előfordul. Ha ezek után is rossz, akkor gyanakodnék, hogy valami baj lesz a videokártyával, szóval nézesd meg valakivel, aki ért hozzá. Amúgy nézd meg, hogy milyen meleg a kártya mikor filmet nézel. Vagy hogy pörög-e ott a ventilátor rendesen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, rendbe jött. :) poros volt nem kicsit...amúgy pont hétvégén akartam újrahúzni, win 7-re. Köszi még egyszer!
2013. márc. 25. 19:29
6/6 anonim válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!