Miért akadnak a játékok a gépemen?
Nagy gondban vagyok...
Van néhány játék, ami véleményem szerint nem úgy megy, ahogy annak kellene.
Alaplap ASUS P5W DH DELUX
Proc:E8500 2x3.16
MEm:2x2g 800 as
Vid.kár:VTX HD6950/6970 2g mem.
550-es ASUS táp
Az előre renderelt videók sok esetben szaggatnak, akadnak. Tehát nem a játékok motorját használókkal van a gond, hanem azzal, ami a konkrét bejátszása a játékoknak.
példák: Call of duty: Black Ops 2, Medal of honor:Warfighter és a legtöbb játék indításakor elinduló kis demok:Nvidia, ati radeon stb stb "kisfilmek"
A Crysis játéknál pl. az utóbbiakat tapasztalom.
Mindent kipróbáltam már:
Driver a legújabb, Directx 11 fent van, Windows 7 64bit újratelepítve a kártyaváltásnál lényegében ha itt nem is írtam le mindent, de minden ésszerű lehetőséget megpróbáltam és semmi változás.
Fontos, hogy ezeknek nagy része akkor jön elő, mikor bekapcsolom a Vsync lehetőséget, ami nélkül egyébként játszhatatlanok a játékok úgy szétcsúszik a kép.
a Crysis 1 csak ablak módban, teljesen a képernyő széleihez igazítva megy "tökéletesen", egyébként ha nincs Vsync, akkor játszhatatlanúl szétcsúszik a kép, ahogy szinte az összes játéknál,
Bekapcsolva meg nagyon "érdesen, recésen" halad a játék. Nincs meg az a finom, siklás érzet...
Az az érdekes, hogy ablakmódban is minden maxon van és mégis úgy megy mint a kés a fajban...
Ha driver gond is lenne, akkor sem szabadna egy kevésbé jó driverrel ilyen nagy külömbségekkel üzemelnie egy kártyának, ha a vid,kari a hibás..
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!