Előfordulhat hogy a táp miatt akadnak a játékok?
Vettem egy új videókártyát(Shappire 6850) és mondták sokan hogy kicsi a tápom,azért gondoltam arra hogy azért akadnak a játékok mert kevés a táp!?
Aki tud, legyen szives segítsen!
Előre is köszönöm! :)
Milyen felbontáson milyen játékok akadnak?
Milyen processzor van alatta?
Szia Wollf! Látom megérkezett a videókártya! :)
Leírnád a géped pontos adatait? Emlékszem már egyszer leírtad csak elfelejtettem. Ha jól emlékszem 8GB ram + 960T procid van (ha nem akkor sry :). Ezekkel biztos nincs gond. Esetleg egy Windows reinstall megoldja a problémád. Persze milyen tápod van?
AMD Phenom II X4 840 3.20 GHz
Pl: Fifa 12,GTA 4 1280x1024-es felbontáson! mit tehetek? mert most vettem 40-ért de ezt csinálja és nagyon idegesítő hogy ennyi pénzt kiadtam de ilyet csinál! mit tegyek??
A procival az a baj, hogy az egy ál-phenom, igazából nincs benne L3 cache, így nem is hozza egy phenom teljesítményét. Némi OC talán segít, próbáld valahova 4GHz közelébe belőni, amennyire lehet.
A Fifáról nem tudok, de a GTA4 egy szar konzolport, ami minden létező konfigon szaggat minden felbontáson. Ha felrakod a peccseket, az talán segít.
MAD Phenom II X4 840 3.20 GHz
VGA-t tudod :)
noname táp 400 wattos
Western Digital Caviar Green 1 TB HDD
Gigabyte MA77OT-UD3 alaplap
8GB RAM
ennyi elég? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!