Miért akadnak a játékok Windows7-en?
Eddig Windows XP volt a gépemen,de azon nem akadt semmilyen játék.Most feltelepítettük a Windows7-et,de ezen akad minden :S
Nem komoly játékról van szó,név szerint:Counter Strike 1.6,De nem fut OpenGL-ben,és még így is akadozik.
2 magos processzor
2 GB RAM
A többit nemtom h hova van leírva:D ha vlki elmondja akkor leírom.
Szóval mit tehetnék,hogy ne akadjon ez a játék?
"mielőtt elindítod a gamet zárd be az explorer.exe t mert az Aero is fut a háttérben"
Ha elindítja a játékot, akkor lekapcsol az aero, de amúgy sem az explorer.exe vezérli az aero-t, hanem a dwm.exe...
Kösz a válaszokat!
Úgy olvastam h a 2GB RAM kevés a játékokhoz Win7-en,akkor ezért akadnak szerintem.
Akkor lehet hogy videó kártya a gond?
5éves a gépem,és videókártyát még nem cseréltem.
Videokártyádat így nézheted meg:
Asztalon jobb egérgomb>Képernyőfelbontás
felugró ablakban "Speciális beállítások"
Rögtön a videokártyád adatai lesznek megjelenítve, ahol a "Dedikált videomemória" lesz a videokártyád mérete.
Egyébként nem hiszem, hogy az a gond, mert akkor már XP-n sem működött volna, meg a Counter Strikenak kicsi a rendszerkövetelménye. Egyébként ha leírod a videokártyád típusát, akkor segítek friss drivert szerezni hozzá.
Ha az se segítene akkor van még pár öltetem, de előbb azt próbáljuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!