Tök új gamer laptopon akadnak a játékok! Miért?
Figyelt kérdés
A régi laptopon kb 5 éves,Fujitsu Siemens.
- 1.6 ghz dual core,1gb ram,512mb vga
Az új laptopom asus
- 2.9 GHz intel core i7,8 Gb ram, 3Gb VGA
Van olyan játék,ami a régi gépe simán ment,windows xp sp3 alatt, de az újon windows 7 alatt akad. PL a régi NFS játékok. Az NFS shift is akad az új gépen,ez persze nem ment a régin. Az új gépben a ventillátor még el sem indult,nem melegszik,nem is villog a processzorhasználat ledje. mi lehet a baj?
2012. jan. 29. 15:52
1/8 anonim válasza:
Milyen VGA van benne és milyen driverrel? Mekkora a felbontás?
2/8 A kérdező kommentje:
nvidia geforce gtx 560m -3gb a legújabb driverrel
2012. jan. 29. 16:15
3/8 A kérdező kommentje:
a felbontás 1920x1240
2012. jan. 29. 16:15
4/8 anonim válasza:
A legújabb driverrel honnan? Mert ha optimus laptop, és a sima drivert raktad fel hozzá, akkor csak az intel VGA teljesítményét láttad eddig, az nvidia be se kapcsolt.
5/8 anonim válasza:
Igen, az nvidia-t aktiváld, és már jó is lesz. Egy kicsit furcsáltam elsőre, hogy 3GHz-es i7-es, 8 giga RAM-os gépezeten akad a Shift és egyéb.
6/8 A kérdező kommentje:
adtak hozzá gyári dvd-t és onnan van a driver... Ám meg hogy kell aktiválni az nvidiát? van egy menüje tudom... de ott alig tudok állitani valamit,beállítottam,hogy alkalmazkodjon a játékokhoz,és használja a játék beállításait... Need for speedből a carbon is akad:D tök komolyan
2012. jan. 29. 17:36
7/8 A kérdező kommentje:
amúgy asus g74sx
2012. jan. 29. 17:37
8/8 A kérdező kommentje:
de pl a Flat Out ultimate carnage kiválóan megy... tök jól ment az assassin's creed is...
2012. jan. 29. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!