Filmek amiket sosem fogtok elfelejteni?
alap követelménynek tartom az
-Argot (a Magyar Tibiset) bemutatja, hogy a német precíz bűnözök mennyire nem tudják felvenni a harcot a magyar "suttyó" bünözökkel :)
-másnaposok, ezt gondolom ismered :)
-csapd le csacsi, régi de nagyonjó, megmutatja hogyis ment ek akkor a dolgok :)
-Stop Shop1,2 ez kikapcsolódni nagyonjó,
-véres gyémánt
- Franklyn: nem tudom jellemezni, egy elképesztő film, fantasztikus zenével és szerintem óriási sztorival
- Az Álmosvölgy Legendája: A legjobb horrorok egyike, de nem vérben tocsog. Vicces, látványos, sötét és gyönyörű
- Brazil: Terry Gilliam mesterműve, az 1984 szellemében egy disztopikus jövő bemutatása
Meg még tudnék mondani párat
Előérzet(Yogen)-ez már az első 5 percben annyira nyomasztott,hogy meghatározta a hangulatomat egy darabig.Nagyon megrázó film.
Az elítélt-nagyon jó témát boncolgat,elég szomorú dráma,és valóságalapja is elég sok van.
A 23-as szám-annyira eredeti és lebilincselő film,ugyanakkor zavaros,egyedül a vége volt kisebb csalódás.
Eden lake-gyilkos kilátások-ez egy nyomasztó horror,de a szomorú az,hogy társadalomkritika is van benne,ami nagyon is valóságos.
Azt hiszem ennyi :)
- Code Geass
- Angel Beats!
- V,Mint Vérbosszú
- Tremors
- Ördögűző
- Omen
- Ju-on
Hacsi- A leghűségesebb barát
Túl szomorú volt a film vége, hogy valaha is elfelejtsem. Meg olyan kis kedves, barátságos története van.
Bár mondjuk fel tudnám sorolni az összes Bud Spencer-Terence Hill filmeket, hisz azok voltak gyerekkorom kedvenc filmjei.
És még ott a "Volt egyszer egy vadnyugat", ami mondjuk a harmónika hangja miatt, örökre bevésődött az agyamba. Meg amúgy is nagyszerű film.
Séta a múltba örök kedvenc. :)
- sírós, megható, kissé elgondolkodtató.
Nem tudom ki volt,de biztos feltétlenül szükséges volt,hogy mindenkit lepontozzon. Csak gratulálni tudok.
Kérdező:szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!