Mi eletetek legnagyobb hulyesege amit tettetek es sosem fogtok elfelejteni?
Hol is kezdjem:
1-Ezt a haverok csinálták: Elmentek templomba énekpróbára és a gyertyarartóval játszottak, az egyik szerencsétlen rárakott egy száraz bozótot de jött a nénike, felmentek énekelni azt vették észre hogy a hülye nem vette le a bokrot, a viasz szétolvadt kb 1,5 m láng volt, hivták a papot az hozott fél liter "vizet" ráöntötte amire az duplára ugrott :P nem sérült meg semmi csak utánna meg kelett gyónni (még nekem is, hiába mondtam h nem voltam ott...)
2-Ránkjött hetedikben a gyujtogatás, szülinapom volt mikor kifosztattuk a fürdöszobát szpréjetből elmentünk egy elhagyatott helyre játszani, én meg Csongor kinn voltunk a többiek bent, meggyujtottam a szpréjt, és mikor elengedtem a végét a tüzet nem fujta, de a fége meggyúlladt :P nemtudtam mit csinálni és az ablakon bedobtam a házba, ahol a többiek ordibáva kirohantak xD :) van még...
NWO
16-7 éves lehettem.A barátommal vadul csókolóztunk este/éjszaka egy padon.Elkapott aminek elkellett kapnia.Sliccle.Nodepersze nem szex,hanem szájjal való kielégítés.Elmentünk egy közeli ház oldalához,és igen.Elkezdődött a szájjal történő kielégítés.Egyszercsak még eléggé az elején voltunk,a barátom megszólal,hogy valaki megállt és néz minket.Én annyira meglepődtem,hogy szólni sem tudtam.Erre a barátom jó hangosan mondta,hogy keresd tovább a kulcsot.Énmeg elkezdtem a fűben kotorni.Erre elindul felénk a nő,hogy segít megkeresni.Én felálltam,a barátom elé álltam,ő felhúzta a sliccet stb,és elmentünk olyan messzire onnan:D
Hát azért ja.:D
Aaaa most jutott eszembe, ezen megintcsak nem voltam ott :(
Nyáron elment 4 osztálytársam egy vikendházba bulizni, lerészegedtek és az egyik csaj ötlete volt h amig a dunában fürdenek leveszi a bikiniét és odaadja a fiúnak, az meg a fürdőnadrágot neki :D és igy járkáltak egy ideig xD
Nemtom fent e van youtube-on, ha nincs én személyesen fogom felrakni xD és elküldöm ide a cimet :)
Volt olyan hogy az aki felgyujtotta a templomot szerb órán beszélgetett valamikor 6-7 ben, a tanárnő kiakadt adott neki egyet a fejére és a sarokba küldte az ajtó mellé, 10 perc volt csöngetésig de az ötödikesek már ott voltak az ajtóba, mindig benyitogattak és beorditottak egyet kettőt, erre az Árpi (aki ott volt az ajtónál) "kieszelte" hogy legközelebb ha benyitnak odaugrik és megieszti őket...
Persze hogy nem igy sült el, kint ricsaj volt, kinyilt az ajtó, Árpi odaugrott és elorditotta magát búúúúú, mire észbekapott dolgozatok repültek minden felé, a szerb matek tanárnő jött be xD szegény majdnem osztályfőnökit kapott xD kár hogy ezt nem videóztuk le, akkoriban nem volt telefonom :(
Hmm lehet hogy még irok ide, olyan hülye osztályom volt elemiben minden baromságot megcsináltunk :P
NWO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!