Ki/Kik a kedvenc szereplőitek Narutoban? És ki/kik az anti-kedvencek?
Nekem pl Shikamaru a kedvencem mert a barátnőmnek volt 1 olyan álma hogy:
Üldözött minket a 'Bőrpofa'(Texasi láncfűrészes mészárlás),mi persze futottunk előle és Shikamaru engem kibotlasztott és a 'Bőrpofa' felnégyelt a láncfűrésszel.XD
Ja és még az egész Akatsukit birom.
Anti kedvenc:Sakura mert 1 hisztis p*csa
Abszolút kedvenceim: Sasuke, Naruto, Kakashi, Itachi, Madara, Obito, Konan, Pain, Nagato, Jiraiya, Gaara, Neji, Minato, Kushina, TenTen
Semleges karakterek: Sai, Ino, Choji, Asuma, Shikamaru, Temari, Kankuro, Lee, Kiba, Shino, Tsunade, Deidara, Sasori, Kakuzu, Kisame, Konohamaru, Hashirama, Hiruzen(3. Hokage)
Utáltak: Kabuto, Orochimaru, Karin, Juugo, Suigetsu, Tobirama (mert utálja az Uchihákat (-.-)
Gyűlöltek: Sakura és Hinata, holtversenyben.
Tudom, hogy nem kérdezted, de három kedvenc párosom van ebből a katyvaszból:
Sasuke x Naruto
Minato x Kushina
Neji x TenTen
Mielőtt a nagy NaruHina és SasuSaku fanok köpködni kezdenének, nem, nem mindenáron akarok a Narutóból yaoit csinálni, sőt. Viszont egyszer (mielőtt néztem volna Narutót) olvastam egy fanfictiont, aminek központi témája a Sasuke x Naruto páros volt, kb. azonnal megszerettem mindkét szereplőt és a párost, és amikor már elkezdtem nézni a Narutót (kb. fél évvel később) ez megmaradt bennem, pedig eleinte még láttam fantáziát a NaruHinában (chuunin vizsgás részek), de aztán rájöttem, hogy ennyi. Hinata plátói szerelmet táplál Naruto felé, Naruto plátói szerelmet táplál Sakura felé (de már az elején lehetett érezni, hogy Naruto nincs beleesve Sakurába, és ez a Shippuudenben éleződik ki jobban), a pink k***a meg rajong Sasukéért. Igen, rajong. Nem ismeri, de így "kakkoi" meg úgy "sugoi, Sasuke-kun", miközben Sasuke sokszor tesz a pink k***ra olyasféle megjegyzéseket, hogy "idegesítő vagy " ; "még Narutónál is gyengébb vagy" ; "inkább tanulj meg pár jutsut, minthogy rajtam lógsz" és társaik. Kész röhej...meg ahogy Inoval versenyeznek Sasukéért, jézusom. Na szóval, ott tartottam, hogy a pink ribizli a sorozat elején csak hármat tud: rajong Sasukéért (miután Ino beleszeretett Sasukébe, hirtelen ő is szerelmes lesz belé? Hmm...), sír Sasukéért (Zabuzás részek, mikor majdnem meghalt Sasuke, vagy mikor elhagyta a falut...), és üti Narutót (az egyetlen embert, aki még képes elviselni...). Naruto Shippuudenre se sokat fejlődött. Chiyo nagyi irányította Sakurát és legyőzte Sasorit; megmentette Kankurót a haláltól (legalábbb, ha már valaki orvosi ninja, erre legyen képes) és elsajátította a Byakugót, tud ütni, és kifújt. Elárulta volna a falut, csak hogy Sasukével lehessen. Undorító.
Hinata meg csak pirulni tud, gyenge, mint a f*s, arra jó csak, hogy Naruto és a kés közé ugorjon, hiába van Byakuganja, egy tehetetlen pitsa. Mikor a háborúban Neji az élete árán védte meg Narutót, pedig Hinata is ott volt, simán meg tudta volna védeni az ő igaz szerelmét, de nem! Nejinek meg kellett halnia miatta, vagyis, a NaruHináért. Kösz, Kishimoto, kinyírtad ez egyik valaha volt legjobb mellékszereplőt...Miért nem Sakurát vagy Hinatát ölted meg?!
A másik pedig az, hogy Naruto és Hinata kb. annyit beszéltek egymással 16 év alatt, mint én 10 perc felelés alatt, ráadásul olyan anyagrészből, amit nem tanultam meg...Naruto egyszer megmentette Hinatát a rosszfiúktól (pedig annak a szerencsétlennek Byakuganja is volt!), de csak azért, mert nem tűri, ha valakit bántanak. A chuunin vizsgán bíztatta Naruto szerencsétlent, mert tudta, hogy egy kis bátorításra van szüksége Neji ellen, de ennyi. Ja, meg Naruto leshettett volna Hinatáról az írásbelin meg kapott tőle valami krémet, de ez inkább creepy, mintsem romantikus.
Aztán ennyi. Shippuudenben is csak a cseszett háborúban látják egymást, de én ott is agyfa**t kaptam Hinatától és Sakurától egyaránt. Sakurától azért, mert egész addig hajtotta Narutót, hogy hozza vissza Sasukét, aztán mikor Sasuke visszatalált hozzájuk, Naruto ejtve lett, mert megint itt van Sasuke-kun...Hinata meg bal*fa** még mindig, gyenge, mint a harmatos libafing, megfogja Naruto kezét, néha aktiválja a Byakugant, oszt' ennyi...Bővebben itt fejtem ki a véleményemet erről a két karakterről: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Én vagyok az #5-ös válaszadó. A Shippuudenben "kicsit" haragudtam Sasukéra, de végül is érthető, mit miért csinált és miért éppen úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!