Ki/Kik a kedvenc szereplőitek Narutoban? És ki/kik az anti-kedvencek?
Nekem pl Shikamaru a kedvencem mert a barátnőmnek volt 1 olyan álma hogy:
Üldözött minket a 'Bőrpofa'(Texasi láncfűrészes mészárlás),mi persze futottunk előle és Shikamaru engem kibotlasztott és a 'Bőrpofa' felnégyelt a láncfűrésszel.XD
Ja és még az egész Akatsukit birom.
Anti kedvenc:Sakura mert 1 hisztis p*csa
Kedvencek:
1.Naruto
2.Shikamaru
3.Tsunade
4.Minato
4.Kushina
5.Gaara
6.Iruka
7.Itachi
7.Pein (vagy Nagato)
Antikevencek:
1.Sakura
2.kakashi
3.orochimaru
3.Gatou
4.Sasuke
5.Madara
4 olyan karakter van akit még mindig kedvelek, és Kishimoto nem alázta meg őket ezzel az egész Edo Tensei-es hülyeséggel. Kisame, Jiraiya, Orochimaru és Sasuke. Mondjuk Sasuke karaktere is kezd elcsesződni, mert szerintem mindenki elismeri, hogy attól független milyen idegesítő tud lenni, normálisan felépített karakter volt jó ideig. Most, hogy találkozott a bátyjával az az érzésem Kishimoto se nagyon tudja mit kezdjen vele, ami elég illúzióromboló.
Régen még Itachi-t is bírtam, egészen addig amíg vissza nem hozták Edoval. Bár belegondolva van még egy jó oldala ennek a jutsunak, név szerint a 2. Mizukage, és Madara. Előbbi hatalmas arc, Madara meg szimplán egy normális "gonosznak" tűnik.
Anti kedvenc van több: Naruto, Tsunade, Gai, Lee, Godaime Mizukage, Tobi, Deidara, Tenten, Asuma, Nagato, Hanzou, Danzou, Sakura, Hinata... Hirtelen ennyi. :D
Pozitív: Naruto, Hinata, Neji
Negatív: Sasuke, Orocsimaru, Sakura
Nos én nagyon bírom narutot és lee-t. De akit nagyon nem bírok az viszont tsunade... nemt'om nekem nem tetszik. de amúgy ezt nézzétek meg én csináltam!
Akiket bírok: Itachi, Hidan, Deidara, Kakuzu, Pein(Yahiko), Nagato, Konan, Orochimaru, Kakashi, Tsunade, Karin, Suigetsu, Guren.
Akiket nem: Sasori, Kabuto, Juugo, Sakon/Ukon, Sai, Gai, Lee, Tobirama, Tobi/Obito, Zetsu, Sakura, Shino.
kedvencem: Gaara, Itachi, Sasuke, Kakashi, Shikamaru, Temari, Tsunade
anti kedvencek: Sakura, Lee, Gai, Naruto, Ino
Itachi the best!💜 Najó, szeretem még Kakashit, Sasukét, Gaarát, Shikamarut és Nejit.
Nem bírom a hang négyest, Sakurát, Kabutót, Danzot, Karint
Neji,Hidan,Deidara és még van egy pár,de ők a kedvenceim.
Akit nem birok:Sakura(hasznavehetetlen) és Danzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!