Melyik fejezetben (Azért fejezet mert a mangát kérdezem) vall szerelmet (tudom, hogy csak átveri) Sakura Narutonak?
Nem olvastatok előre a Naruto részeinek a tartalmába, h mikor fog Naruto összejönni Hinata-val?
ezt a kérdést nézd meg!
Kérdező , nem vagyok szimpi , ez van ... nekem meg a ti hülyeségetek nem szimpi és gyiken fél éve ez megy . Érdekes One Piece fanok miért nem látják bele ? pedig ott Sanji egy elég érdekes figura ... vagy lehet hogy a naruto-sok átlagéletkora kicsit kisebb (nem sértés de másra nem tudok gondolni) . Nekem az az anime nem romantikus amiben még célozgatás is csak 4évben egyszer van .. nem hogy csók hajajj .. beszélgetni alig látjuk a karikat ...
Értem miről beszéltek (vagy akartok beadni) hogy nem lényeg de minimálisan van . Na most számomra a minimális az legalább egy annyi legyen mint a Claymore-ban , vagy a KHR-ben a Future Arc-ban lévő célozgatás Sawada felé .. de csak hogy a shouneneket említsek , ott pl az Inuyasha .. az konkrét erről szól , kevésbé sablonos történettel .
Csak egyet nem értek hogy ha ennyire romantikát akartok látni miért ezt nézitek , miért nem valami olyan (akár shounen fighton bellül is ;Kekkaishi,Nura,Inuyasha,Claymore,) vagy bármi olyat amin a harc mellé fektetnek rá hangsúlyt ... Vagy seinen határon ott a Mirai Nikki , a Berserk , az Elfen Lied , amiben lényeg a szerelem mégis bírnak mellé tenni nem kevés akciót , számomra ez az amiben van romantika és nem a naruto ...
De még mindig egy okot nem mondtatok rá hogy miért ROMANTIKUS nektek ez a SHOUHNEN FIGHT ? Egy okot könyörgöm ...
70eske :DD jájj én kemény 20 éves vagyok, 14 éves korom óta nézem a Narutot, és kb 4,5 éve olvasom a mangát (kisebb nagyobb szünetekkel), szóval nem vagyok kis csitri ^^
épp hogy a fiatalabbik korosztály várja el a Narutotól, hogy vér fröcsögjön minden másodpercben, míg az idősebb korosztály pedig az észre, a gondolkodásra hagyatkozik benne, amibe beletartozik az érzelem is. Azt hiszem, megkérdezhetném a te korodat is, mert az hogy nem látsz benne romantikát... pff :D már ne is haragudj.
SPOILER: Obito is mi miatt őrült meg?? :D
Itt most nem csókról van szó! :) Nem tagadhatod, hogy egy szerelmi-sokszög van a történetben! Mivel ezt a szálat is elindította Kishi, így ezt is el kell majd varrnia, különben csalódást okozna az olvasóknak, míg ha összerak egy párost, egy idő után az is belenyugodna, akinek nem tetszik. És - magamból kiindulva - nem csókjelenetet várok el, hanem pl egy jövőbeli részletet vagy mittudomén valamit, amiből lehet következtetni, hogy most kinek mi lett a sorsa... Isteneeeem :DDDDDDDD nem minden romantikus műben van nyáladzás, főleg az érzéseken van a hangsúly, ami néha kimondatlan. Legszívesebben visszaküldenélek suliba, hogy újratanuld a romantika műfaját.
Sakura kamu vallomása, meg Sakura-Hinata vallomása, meg az egyéb, amikor mindig a szerelmükre gondolnak (elég sok van belőle)na meg amikor aggódnak.... Hány millió ilyen jelenet van? - ezeknél még nekem is túlcsordult a lelkem, mintha valami szappanoperát néznék, szóval mostmár leállhatnál. Az hogy te vak vagy, mi nem tehetünk róla, ha idegesít a téma felesleges beszólnod, mert csak direkt vitát indítasz.
Egyébként általában az embert nem szokta felidegesíteni olyan dolog, amiben 100%ig biztosra tudja, hogy igaza van, mert akkor csak legyint rá. ^^ leginkább csak akkor idegesíti, amikor nem tetszik neki a vélemény.. rossz emberi tulajdonság
Ki mondta hogy azt várom el hogy vér fröcsögjön ... mint írtam egy alsó középkategóriás shounen fightnak tartom . A shounen fightban meg nagy valószínű hogy lesz egy kevés vérfürdő . Szerelmi sokszöget meg hagyuk már ... amit kishi csinál az nem más mint az ami a OP-ban megy évek óta , összeköt mindent mindennel .. Próbál valami értelmet adni neki , több kevesebb sikerrel .
A másik én biztos vagyok magamban , nem az miatt vagyok ideges hanem a ti értelmetlenségetek miatt , bele magyarázzátok , nem tudom láttad-e az Elfen Lied-et ? Ott azt csinálták meg amit te írsz hogy vittek a vérfűrdőbe egy szálat amitől minden értelmet nyert csak ez a Narutoban elég messze van ....
DE még a vérgyenge sao-ban is van egy romantikus szál DE ITT NINCS , Illetve közvetetten de semmi lényege nincs ..
Jól van vissza küldhetsz ahova akarsz ... attól függetlenül belemagyarázzátok .
Innentől meg nagyon nem érdekel a topic , csináltok amit akartok magyarázzátok bele nem érdekel ... a rangomat tovább nem rontom egy sz*ros naruto-s kérdésen ..
Aki meg veszekedni akar pm , pá.
egyre jobb!
70:ne légy már makacs!
több millió ember véleménye szól ellened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!