Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik fejezetben (Azért...

Kinucc kérdése:

Melyik fejezetben (Azért fejezet mert a mangát kérdezem) vall szerelmet (tudom, hogy csak átveri) Sakura Narutonak?

Figyelt kérdés
Megjegyzés: Utálom Sakurát.

2013. márc. 11. 21:16
1 2 3
 11/30 Nirata ***** válasza:
(:
2013. márc. 14. 18:18
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Ti látjátok bele azt ami full nincs , könyörgöm egy okot nem mondtatok , 500+ rész és kemény 2 egész romantikusnak nevezhető jelenet . Komolyan rohadt idegesítőek vagytok ezekkel a kérdésekkel és most mondom szerintem ti is tudjátok hogy nincs benne , vagy legalábbis annyira minimális szinten ... És pont ezért a minimális arányért nem értem mi a jó édes b**ös k**va életért kell napi 8 ilyen kérdést fel rakni . De komolyan én már nem idegesíttem magam nem ér ennyit az egész alsó közép kategóriás Naruto ...

De csak értetek ha nagyon romantikát akartok beírjátok hogy NARUTO FANFICT a google-ba , sőőőőt ha extrákra is vágytok simán írjátok be a g.e-hentai.org keresőjébe hogy naruto , ott a romantikátok ..

Nagyon elvagytok páran tévedve ..

2013. márc. 14. 18:22
 13/30 anonim ***** válasza:

70es. több narutos ismerősöm is van, köztük fiúk is és mind látja benne a romantikát, ami igaz hogy kevesebb van benne mint egy lánymangában, de attól még van benne! :D ne tudd meg mit tudnak veszekedni a párosokon -.-"

szóval véletlenül sem lehet hogy te tévedtél el mi?

+ az olvasók legalább fele már várja, hogy legyen benne, ezért kénytelenek lesznek belerakni többet is! (vége fele egyre több van). a mangán kívüli fanok által készített dolgokra meg nem vagyok kíváncsi, van azért életem is hogy hentaira fanyalodjak xD

amúgy ha idegesítenek ezek a kérdések nem kell rá válaszolni.. nehogy a végén epilepsziás rohamot kapjál már egyelek meg :D <3

2013. márc. 14. 18:29
 14/30 Nirata ***** válasza:

hajaj

és megint elölről...

ez egyre viccesebb lesz

(:

2013. márc. 14. 18:32
 15/30 A kérdező kommentje:
Lol, láttom ti már ismeritek egymást.
2013. márc. 14. 19:03
 16/30 Nirata ***** válasza:

igen

mi 3-an ezt a kört már párszor lefutottuk (:

2013. márc. 14. 19:05
 17/30 A kérdező kommentje:
De jóóóóó!
2013. márc. 14. 19:06
 18/30 Nirata ***** válasza:

ugye?

de senkinek nem változott a véleménye...

2013. márc. 14. 19:09
 19/30 A kérdező kommentje:
Ez a 70-es nem szimpi nekem...
2013. márc. 14. 19:28
 20/30 Nirata ***** válasza:

(:

én nem tudom eldönteni...

de megértelek,engem már párszor felhúzott

2013. márc. 14. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!