Van olyan horror film amit akárki néz meg biztos hogy félni fog?
A két nővér nagyon jó film, de nem félelmetes, hanem nyomasztó.
Ilyen horror pedig sajnos nem igazán van. Mindenkinek más az ingerküszöbe. Én régóta keresek igazán félelmetes filmet, de nem jártam sok sikerrel. Egy filmet viszont találtam, ami valóban félelmetes: Dead End.
"A két nővér nagyon jó film, de nem félelmetes, hanem nyomasztó. "
Ez bizony így van. Nekem ez volt a második legnyomasztbb a Yogen(előérzet) után.
Egyébként kérdező,nem valószínű.Mindenki másmilyen,van,aki semmilyen filmen nem ijedezik.Az is más kérdés,hogy nem is mindegyik horror félelmetes,van ami csak szimplán nyomasztó.
Én mondanám a Ju-on filmeket,én nagyon féltem rajtuk,de kétlem,hogy mindenki ugyanígy lenne ezzel.Csak egy példa :)
Az pont egy olyan,amin sokan nem félnek.Meg attól is függ,hogy melyik verzió.
Én pl az eredeti,japán verziót az egyik legfélelmetesebb horrornak tartom,mert sikerült megteremteni azt a légkört,amit kevés filmnek,meg azon kívül is van benne valami megmagyarázhatatlan...
Viszont az amerikai verzióban csalódtam.
De rengetegen leszóltak engem is emiatt,hogy az eredeti verzió gyenge.Ezért mondom,kinek-mi,a kör sem félelmetes mindenkinek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!