Csak szerintem itthon nincs sikere a Dowton Abbey-nek?
Nekem felkeltetted az érdeklődésemet. Még nem hallottam erről a sorozatról, de most utánanéztem és tetszik.
Nem tudom, mennyire népszerű itt, sőt azt sem, hogy magyarul játsszák-e. De tuti, hogy sokaknak tetszene, aki szereti a történelmet, a szép ruhákat és jól beállított jeleneteket, a jó színészi alakításokat, karaktereket. Szóval igényes sorozat. Igazi angol.
Szórakoztató és elgondolkoztató, bemutatja az élet jó és rossz oldalát.
Amúgy miért számít, hogy másoknak tetszik-e? Ha neked tetszik, akkor jó időtöltést hozzá:)
Szerintem az a baj, hogy a Story4 meg a Story5 adja, amik nem túl népszerűek. Meg mi amúgy sem az angol, hanem az amerikai sorozatokhoz vagyunk szokva.
Mentalista, Dr. Csont, NCIS, a nyomozós, akciódús, vicces sorozatokhoz... a Downton Abbey viszont lassú, karótnyelt, Jane Austen-stílusú nemtörténikbennesemmidemégisjó sorozat.
Egyszerűen túl lassú ez az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!