Miért változtatták ennyire gusztustalanná, Timi karakterét, a Barátok közt c. sorozatban?
Régen egy szimpatikus, intelligens, visszahúzódó kislány volt, most pedig, egy számító kis lotyópalánta.
A mai gyerekeknek evvel, azt akarják sugallni, hogy már nem divat az intelligens viselkedés, és a becsületesség sem, menő mostanság?
"I have no shadow! Te nagyon depis lehetsz. Szerintem, fizess elő újra a kábeltévére, mert az hiányozhat neked! "
Kérdező,sajnos egyet kell,hogy értsek vele.Birka az,aki álló nap ilyeneket bámul,nem olvas,nem művelődik,csak nézegeti a a kábeltévét egész nap,hogy lassan már kiesnek a szemei.Más kérdés,hogy ez a "kussolj paraszt" jellegű "véleménnyilvánítása" sokat elárul róla.
Ami a fenti állításodat illeti,egyetértek,szerintem is ezt az üzenetet szűrheti le a legtöbb fiatal néző,de mondd,ha tudod,hogy ennyire manipulatív műsor,akkor miért véded mégis ennyire?
Nem kötekedésből írtam,és szerintem nem is primitíven,úgyhogy kérlek ehhez igazodva válaszolj,köszönöm.
Kedves Utolsó Hozzászóló!
Valóban nagyon sivár élete lehet annak, aki naphosszat a tévét bámulja.
Én csak ezt az egy műsort szoktam nézni, ami heti 5x15 percet jelent. Ez igazán nem sok, azt hiszem.
Azért vagyok róla pozitív véleménnyel, mert ennek a sorozatnak, még mindíg nagyobb a kultúrális értéke, mint egy Éjjel- nappal Budapest stílusú, népbutító, undorító szemétnek, ami ráadásul, főműsoridőben megy. Én csak az előzetesét láttam, de már abból le tudtam szűrni, hogy a társadalom melyik rétegének szól.
Le merném fogadni, hogy itt is vannak olyan emberek, nézik ezt a műsort, miközben a BK-t lebecsmérlik, mert abban nincsenek homokosok, drogosok, party arcok,nimfomániások, vagyis tökre gázos" a sorozat, és azok is, akik nézik. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!