Miért változtatták ennyire gusztustalanná, Timi karakterét, a Barátok közt c. sorozatban?
Régen egy szimpatikus, intelligens, visszahúzódó kislány volt, most pedig, egy számító kis lotyópalánta.
A mai gyerekeknek evvel, azt akarják sugallni, hogy már nem divat az intelligens viselkedés, és a becsületesség sem, menő mostanság?
Elég érdekes logikád lehet... Vagy inkább nincs is. :)
Nincs is bekötve nálam kábeltévé, nem is hiányzik, az efféle mocskot nézze csak a birka pórnép, akinek készítik.
mert egyre jobban hasonlít az apjára, ahogy Balázs is
az alma nem esik messze a fájától elvet követik a készítők szerintem, nem azt nézik, hogy ennek mi az üzenete
Számodra talán, nem nyilvánvaló, de ez a kérdés azoknak szól, akik nézik a sorozatot.
Bár azt vettem észre, hogy aki néz ilyeneket, általában szégyelli.
A kábeltévét én is szívesen lemondanám, de nincs olyan csomag, amiben csak internet van.
I have no shadow! Te nagyon depis lehetsz. Szerintem, fizess elő újra a kábeltévére, mert az hiányozhat neked!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ez a nagy hasonlóság, fel sem tűnt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!