Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Éjjel nappal Budapest. Akkor...

Éjjel nappal Budapest. Akkor ez most hogy is van?

Figyelt kérdés

[link]

Találtam ezt a cikket. Én úgy tudtam, hogy van forgatókönyv meg minden. Meg amikor jöttek, hogy ki akarják venni a házat, az is csak a sorozat része. Akkor most igazából ki akarták venni, és a szereplők igazából ott laknak?

Mert én tényleg úgy tudtam, hogy ők csak szereplők, nem ott laknak csak eljátsszák meg minden ilyen, ami egy sorozatban van.

Valaki tud erről valamit?

Mert az Anikó az tudom, hogy a VVben volt, de a többi szereplőről semmit nem tudok, ezért gondoltam, hogy ők nem ott laknak, és csak színészkednek amatőrként (mondjuk szerintem jól játsszák a szerepüket)

Akkor most mi van?:)

2013. febr. 19. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem is értem a kérdést :)

Ez egy sorozat, akár a Barátok közt, van forgatókönyve és a szerepeket színészek alakítják, vagyis hát ne szaladjunk előre, színész-félék :)

2013. febr. 19. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és gőzöm sincs, ki az az Anikó a VV-ből, de biztos vagyok benne, hogy ha a nevét nem is változtatták meg, a karaktere akkor is már kitalált. :)
2013. febr. 19. 14:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen igen, ezt tudom. Az a kérdés, hogy a cikkben az van hogy valami németet kiküldték ellenőrizni a sorozatot, és valamelyik részben (azt hiszem a 2.-ban) jöttek jelentkezők egy üres szobára, és ott volt egy külföldi, akire minden filmbéli szereplő mondta, hogy ne lakjon itt, mert nem értenék meg, mivel nem beszél magyarul. Én azt hittem, hogy csak a sorozatban jöttek jelentkezős, nem igazából, erre a cikkben az van, hogy igazából akart beköltözni vagy valami ilyesmi, és én ezt nem értem, pont ezért kérdeztem meg, hogy mi is van akkor most:)
2013. febr. 19. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom te mit olvastál el de én a linken amit írtál ezt olvastam:

"A magyar stáb vezetői rávették, hogy vállaljon el egy kisebb szerepet az első részben, amiről a szereplők semmit sem tudtak. Felix, a sorozat fő helyszínének számító albérletbe jelentkező külföldit alakított. A Való Világ-ból ismert Nádai Anikó és társai aztán egy kicsit megszeppentek, amikor kiderült ki Felix valójában. Aggódtak, hogy őket jött leellenőrizni a szakember."

2013. febr. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!