Éjjel nappal Budapest nektek is tetszett?
Figyelt kérdés
Ja és hogy ők eredetileg is ott laktak? megjátsszák vagy ez tényleg az életükről szól?2013. febr. 12. 10:09
1/24 anonim válasza:
Megjátszák.
Van forgatókönyv meg minden.
Erre keresett az rtl amatőr szereplőket.
Szerintem fabatkát sem ér.
2/24 anonim válasza:
Akkor ez egy fokkal jobb mint a Barátok közt, mert ott még forgatókönyv sem nagyon van.
3/24 anonim válasza:
Persze,remek.Egy újabb degenerált,agybomlasztó valóságSÓ,amit leutánozhatnak a fiatalok,és amiről pletykálkodhatnak.Komolyan,gratula annak,aki nézi.
Nem tudom,ennyire agyatlan manapság mindenki?Szerintetek EZ a szép?Nem is vágytok igényes életre?
Persze ti tudjátok,"fejlesszétek" csak a jellemeteket.Képzelem,mi lesz ezzel az országgal pár évtized múlva...
Nah,lehet lepontozni,ha fáj az igazság :)
4/24 anonim válasza:
Én felettébb mód sajnálom, hogy nem olyan műsort adnak le az rtl-en, amit mindenki nézne. Ez a műsor csak fiataloknak szól, őket köti le. Este 7-8-ig nem csak a fiatalok tv-znek. Szerintem, vagyis remélem el fog bukni ez a éjjel nappalos dolog és nézhető műsort vetítenek helyette.
6/24 anonim válasza:
Tetszett volna. Gondoltam jó kis műsor lesz tele idiótákkal meg a kis problémáikkal. Valami Jersey Shore szerű dologra gondoltam, azt nagyon csípem. Amikor megláttam vv Anikót benne (akit mindig is teljes szívemből gyűlöltem) ahogy ott teszi a hülye fejét, kikapcsoltam a tv-t és visszaültem a gép elé :(
7/24 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele,hogy jó lesz,mert fiatalok albérletbe,éjszakai élet miegymás... aztán megnéztem az első adás felét és enyhén szólva elment a kedvem magától a tv-től is, szóval inkább letöltök egy filmet esténként. VV Anikó nekem is betett, kedves utolsó :D
8/24 anonim válasza:
Számomra ilyen az igazi plázacica, mint ez a VV Anikó. Bicskanyigató modora van. Ráadásul ma lesz, hogy a pasi csajának, annak a szőkének, azt fogja mondani, hogy még nincs kettőjük között semmi, de lehet vagyis alakul. Na ilyenkor addig verném ameddig...Tipikus ribi viselkedés ha le akarja nyúlni betolakodóként a csaj pasiját.
9/24 anonim válasza:
Nem tetszett, és most nagyon enyhén fogalmaztam. Az embereknek nem erre van szüksége, mert ez negatív értékeket közvetít és gyakorlatilag züllésre késztető sorozat. És ha belegondolok, hogy a való életben mennyi ilyen emberrel érintkezem, akik így vagy még ennél züllöttebbek, elfog a hányinger és a szomorúság. Nagyon remélem, hogy a következő 10 évben már külföldről írok kommentet, vagy legalábbis távol ettől a trágya közösségtől, ami ma Magyarországot jellemzi. Sajnálom, hogy sok kortársam nem tisztel és nem becsül semmit és senkit. 22/F
10/24 anonim válasza:
ócska, fos, gagyi, mint a tv2 új sorozata, egyszerűen rettenetes, igénytelen szemét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!