Valakinek tetszik az Éjjel nappal Budapest?
Figyelt kérdés
Most nem a Budapestieket szidom csak valahogy nem jó ez a műsor.2013. febr. 15. 09:24
1/12 anonim válasza:
Hát én azt hittem az RTL nem tud a barátok köztnél rosszabb műsort csinálni , tévedtem .
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez lesz az utóbbi évek legnagyobb bukása, remélem, hogy leveszik a műsorról.
3/12 anonim válasza:
A nagy tömegnek tetszik.Azok,akik vannak annyira igénytelenek,hogy a valóvilágot nézzék,azok ezt is nézik.
4/12 anonim válasza:
Egy újabb szenny műsor megint a fiataloknak,ettől mélyebbre süllyedni már nem igen tudnak. Sok magamutogató barom!!!
5/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kár hogy ez van a Kód helyett már, pedig azt szerettem nézni.
Ez a műsor meg már akkor se volt szimpatikus amikor még csak reklámozták, az első részt néztem csak meg, de nem végig.
6/12 anonim válasza:
Valóban egy kalap f.os... :/ szánalmas színvonaltalan nullaság...
9/12 anonim válasza:
Nekem se. Sajnálom azokat a GYEREKEKET (!!!!!!) akik ezt nézik.
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!