Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anime Fanok! Mi a véleményetek...

Anime Fanok! Mi a véleményetek a Puella Magi-Madoka Magicáról?

Figyelt kérdés

elkezdtem nézni, de először, mikor megláttam, azt gondoltam: Úristen, ez totál gáz...

Azt hittem,tipikus hatéveseknek való habos-babos gagyi mese, de aztán rájöttem, hogy az egész egy gráma és tragédia anime, amit egy érző ember (főleg, ha lány) véigbőg...

Ajánlottam egy fiú ismerősömnek, aki bírja az ijeneket, amikben kellemesen csalódik, de nem akarja nekem elhinni, hogy ez nem olyan, mint a vadmacskakommandó...

Nektek mi volt a tapasztalatotok vele kapcsolatban?

2013. febr. 13. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon muszáj, megnézem, de őszintén szólva neked nem a kedvencem.... Véleményem szerint ennél még a vadmacskakommandó is jobb, bár az sem a kedvencem... 12/l
2013. febr. 13. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát első , meg ne haragudj , de egy ilyen szintű thrillert egy 12éves nem fog megérteni . Próbáld be 5év múlva lehet tetszeni fog.

Szerintem bőven a jobb thrillerek között van , tényleg olyan mint 1 kellemes csalódás , sőt , ugye jön a 3. mozi ami a folytatása lesz . Ahhoz képest hogy tudtommal egy eredeti mű nagyon epic lett . Viszont nálam csak a 9/10et kapta meg , egyrészt az 1-2 helyen totál gáz grafika miatt , másrészt a kicsit logikátlan karakterek miatt. Viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz az új mozifilmben.

2013. febr. 14. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszett... először azért, mert azt hittem Madoka is harcolni fog. Másodszorra nekem nem igazán jöttek át Madoka és Akemi érzései se. Akit szerettem benne az Kyouko volt. Őt teljesen megértettem. Mikit az elejétől fogva utáltam. Amikor Mami meghalt, meg már az egész érdektelenné vált. Egész végig vártam a pillanatot, amikor Madoka átváltozna, de nem... Ráadásul Madoka olyan volt mint egy mellékszereplő. Oké, a többiekről is megtudtunk sokat, de annyira ez nem jó megoldás, max, ha több részből állna. Nem igazán éreztem nyomást miközben néztem, csak ledaráltam egy délután.

A grafika nem egy húdejó, és a zenék is elég laposak voltak. Kyuubei pedig egy elég visszataszító lény.

Nekem nem jött be, talán a mahou shoujo volt ami megtévesztett, de tudtam, hogy nem ilyen, mert ismertem mielőtt megnéztem. De hát ez van. Nekem jobban bejönnek a humor, és dráma kategóriák, de ahogy itt is, nem utasítom el a horror, thriller és hasonlókat sem.

4/10; 15/L (eléggé meg tudom érteni a lényegét, és mondanivalóját)

2013. febr. 14. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Jézusom Kyuubei-t szeretni ? Ha végignézted és még mindig szereted nem vagy ember .
2013. febr. 14. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:

4.

Ki írta azt, hogy Kyuubeit szereti? Mert én enm olvastam olyat...

2013. febr. 16. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor írom én... xD Végignéztem és még mindig szeretem :3
2013. febr. 23. 22:12
 7/8 anonim válasza:

Szerintem nagyon jó lett, az első résztől kezdve nagyon tetszett, én 10/10et adnék rá :) Szerintem elég jól meg lettek választva a szereplők, személyiségek, úgy minden :)

22f

2013. febr. 24. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak az animét láttam, ami kezdettől fogva tetszett, nekem nem volt problémám egyáltalán a rajzokkal, nagyon megszerettem a zenéjét, meg a hangulata is magával ragadott. A végén pedig nagyonnagyon meglepődtem, nem pont erre számítottam, bevallom ezerrel bőgtem is. És azt kell mondjam, hogy nálam abszolút kedvencé avanzsált, pedig már jónéhány éve felhagytam az animézéssel, örülök, hogy Madoka miatt visszatérhettem.
2013. ápr. 3. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!