Összegyűjtjük a régi jó meséket?
Nemsoká megszületik az első gyermekem és a párommal eldöntöttük , hogy nem fogy ilyen "szenny " meséken felnőni, mint a Dóra a felfedező, Go diego go stb...
Szeretném ha Ő is majd azokat a régi jó meséket nézni mint pl.: Sharon naplója, wunchpunc a varázskoktél..
Tehát segítenétek nekem összegyűjteni ?
Köszönöm :-)
*Bumble
Ja meg am Providence, a rejtélyes kis város:):):)
Frakk, a macskák réme
Kukori és kotkoda
Ned varázsgőtéje
Varázsceruza
Lolka és Bolka
Balu kapitány kalandjai
Chip és Dale - A csipet csapat
Mézga család
Pom-pom meséi
A nagy ho-ho-horgász
Popeye
Pumukli kalandjai
Vízipók-csodapók
Én ezeket mind imádtam :)
Pom-pom meséi
Nagy hohoho horgász
Elhagyott játékok
Egyszer volt,..az Ember
Egyszer volt,.. az Ötlet
Egyszer volt,..az Élet
Magyar Népmesék
Pumukli
Vizipók csodapók
Moha és a Páfrány
Mézga család
Szafi
Lolka és Bolka
Varázsceruza
A kockásfülű nyúl
Frédi és Béni
Looney Toones
Scooby-doo
Élsüllyedt világok
Dr. Bubó
Vuk
Kis vakond
Frakk, a macskák réme
Popeye a tengerész, Merlin a csodakutya, Clifford a nagy piros kutya, Nyomorultak mese, Providence a rejtélyes kis város, Twist Oliver, SOS Krokko, Sharon naplója, Andy a vagány, Nagy HOHOHO, 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, volt valami Hercegnő és a kobold, Sailor Moon, Szívesbocsok, Gumimacik, Repülő bocsok, én kicsi pónim, Rupert maci, Mekk Elek(Mekk Mester), Krisztofóró, Vuk, Charlie-s kutyás mese, Kutyavilág, Manóvári manók, Pufóka, Frakk, Mézga család, Pufóka, Pumukli, MikRobi
Jaj, lehet hogy ezek már mind voltak nem néztem mik voltak már:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!