Összegyűjtjük a régi jó meséket?
Nemsoká megszületik az első gyermekem és a párommal eldöntöttük , hogy nem fogy ilyen "szenny " meséken felnőni, mint a Dóra a felfedező, Go diego go stb...
Szeretném ha Ő is majd azokat a régi jó meséket nézni mint pl.: Sharon naplója, wunchpunc a varázskoktél..
Tehát segítenétek nekem összegyűjteni ?
Köszönöm :-)
A Dóra a felfedező jó!!!:D Amúgy,
Rupert maci - a nem 3D-s hanem a sima, Franklin (teknősös) -szintén a 2D-s, Babar -szintén a 2D-s, 80 nap alatt a Föld körül Willy foggal, Kimba a fehér oroszlán, Pufóka kalandjai, Albert mondja, Egyszer volt-sorozatok, Varázslatos iskolabusz, Kutyavilág, Süsü a sárkány, Totally spies, Vuk, Frakk a macskák réme, Mézga család, Dr.Bubó, Rexi, Fecsegő tipegők, Anne Zöld oromból, Etelbert a tigris, Louie élete, Andy a vagány, Mikkrobi, Hé Arnold, Kockás fülű nyúl, Pötty, Pingu, volt valami Mackóházi mesék, Süni és barátai, Tüskeböki és pajtásai, Hupikék törpikék, Mucha LuchaXD, Billy és Mandy kalandjaiXD, Sailor Moon - Holdtündér/Varázslatos álmok, Candy Candy, Witch, Phineas és Ferb, Én kicsi pónim-ból én az eredetit néztem, Jim Button, Dexter laboratóriuma, Scooby Doo
Egyszer volt, hol nem volt sorozat.
Mikor a felfedezőkről van benne szó meg stb.
juj!!!
Doug, Pöttöm George, Manóvári manók, Urmel, Delfi és barátai, Szippancsok, Flipper és Lopaka:)
Meg még Teszvesz város, Pindúr pandúrok, én a KND-t is néztem:) Krisztofóró, A nagy Hohoho horgász, Pumukli,
http://www.youtube.com/watch?v=udFDXbST5H4
http://www.youtube.com/watch?v=SVVTIxvkkG4
Spaced out, Tini nindzsa teknőcök, Bolygó kapitánya, Gumimacik, Szíves bocsok, Repülő bocsok, Pom pom meséi
Bátor a gyáva kutyára gondolsz?
Én régen oda voltam a providence a relytéjes kisvárosért :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!