Összegyűjtjük a régi jó meséket?
Nemsoká megszületik az első gyermekem és a párommal eldöntöttük , hogy nem fogy ilyen "szenny " meséken felnőni, mint a Dóra a felfedező, Go diego go stb...
Szeretném ha Ő is majd azokat a régi jó meséket nézni mint pl.: Sharon naplója, wunchpunc a varázskoktél..
Tehát segítenétek nekem összegyűjteni ?
Köszönöm :-)
a Bátor a gyáva kutyát is ide akartam írni eredetileg:) Mondjuk én is néztem, jó kis mese, nem tudom, milyen fajtára gondoltál, de akkor még írok:D:D:D
Boci és Pipi, Hódító hódok, Én vagyok Menyus, Johnny Bravo, Tofuék, Rémecskék kicsiny boltja
Rózsaszín párduc, meg Tapsi hapsi, Turpi úrfi, meg Foxi maxi, meg Maci Laciék jutottak most még eszembe!:) Juj!!:D Frédi és Béni!!! Jetson-család, Tofuék is nagyon ide kívánkoznak, előzőbe nem tudom, írtam-e:):) Kengyelfutó gyalogkakukk, meg Animánia:)
http://www.youtube.com/watch?v=GeYDM7W9EKA
Amúgy újakból én még a Foster háza képzelet beli barátoknak- ot szeretem:):)
Még van pár ilyen: Twipsy, Cyberchase<--CCasszem jó:), Tupu, Marsupilami:-)
Maya és Miguel meg Bibi Blocksberg jók még újakból!!
Mézi Mekenzi az edinborói cica, Clifford a nagy piros kutya
Hunyor major is újabb, az is jó:):):)
Merlin a csodakutya, Menőmanó, Zsebtv-ben volt asszem Hakapeszi Maki, Kenguk, SOS Krokkok, Simsala Grimm
Eszembe jutott a Skipper és Skeeto, nem szerettem:S:S
Meg még: Mosómacik (ezt asszem igen:)) meg Orson és Olivia, meg Mumble Bumle, ezeket se "lájkoltam" :S :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!