Elégedett vagy a mostani magyar filmekkel?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 14:07
1/8 anonim válasza:
Nem. Én csak 1 magyar filmet szeretek, az a Magyar vándor. A többit meg sem bírom nézni
4/8 anonim válasza:
Csak a legritkább esetben. A mai mainstream magyar filmgyártás valami borzalom, ostoba amerikai romantikus vígjátékok majmolása a leggyengébb színvonalon.
Ma egyetlen olyan rendező van, akit nagyon szeretek: Pálfi Györgyöt.
5/8 anonim válasza:
Az S.O.S szerelem c.filmet megcsípték meg a Valami amerikát is de annak már a második része dög unalom!A többi sem lett valami nagy durranás.
6/8 anonim válasza:
A VAlami Amerika mindkét része jó, és a Kaméleonnal kifejezetten megleptek.
Nekem az Üvegtigrisek is bejöttek.
Minden más pocsék.
7/8 anonim válasza:
héé, sztem nagyon jók,
az utóbbi években nagyon sokat fejlődtünk
csak így tovább
8/8 anonim válasza:
A magyar filmek szörnyűek. A barátok közt a legjobb, bár én azt sem nézem vmi gyakran. De egy filmet se vagy más sorozatot sem tudok mondani, ami egy kicsit is tetszett volna:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!