Üdv. Szerelmes TINIKNEK, (nem felnőtteknek)! Való filmet ajánlanátok nekem? Így estére. NEM SÍRÓS! Többi lent.
Láttam már egy pár filmet és nekem nem jönnek be azok amikbe már a házasság körüli őrület van (mint pl. a Mamamia, Holiday,PS I love you,Házi nyuszi) szóval hanem gimiben és fősulin játszódik. Szeretem a csúf szerelem, hercegnővédelmi program , Avalon gimi,Neveletlen hercegnő, Én és a hercegem Vadócka, Tinikadét Bajos csajok,LOL és ,Egyéb tündérmesék(filmben): Los angeles-i, Hamupipőke történet, Volt egyszer egy dal ..(és igen adtam pár tippet is, akik nem tudják milyen filmeket nézzenek meg :D) és
Olyan is jöhet amibe különböző képességekkel rendelkeznek emberek és persze abban is 18 éves körüli gyerekek (esetleg szerelem)vannak: a negyedik, hipervándor, villám tolvaj.
10 dolog amit utálok benned
Utolsó dal
(fent vannak youtubeon..;)
Köszönöm, de láttam már mind kettőt. :)
Szóval jöhetnek még. :D
Elcserélt lányok, The Lying Game
ha még eszembe jut valami, írok. :)
(bár ezekben van dráma is,:/ azért én tudom ajánlani, mert sok szerelmi szál van benne. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!