Ajánlanátok jó angol tankönyvet felnőtteknek otthoni tanulásra?
A férjem szeretne itthon angolul tanulni "autodidakta" módon. Olyan könyvet keresek, amiből tematikusan meg lehet tanulni a nyelvtant ill.egy-egy témához tartózó szavakat (ez alatt azt értem, hogy pl.: egy leckében hoz egy adott nyelvtant + gyakoroltatja mondjuk a színeket, számokat vagy országokat és nemzetiségeket, másikban a gyümölcsöket, zöldségeket, harmadikban a lakás szobáit stb., stb...-mármint a szavait). Olyan kellene amit felnőttek is "élvezettel" tudnak használni teljesen nulla tudással és van benne megoldókulcs. Nyelvtani magyarázat jó ha van benne de nem feltétel, ahogy a munkafüzet sem. Rengeteg könyvünk van itthon de mind nyelvtani ill. gyakorló, nyelvvizsgára felkészítő. Nekem felsőfokú nyelvvizsgám van így tudok segíteni a nyelvtanulásban, viszont nem vagyok tanár így a módszertanához nem értek, és nem is tudnám hol kezdjük el. Ő nem szeretne nyelvvizsgázni csak beszélni mondjuk egy alap-, max. pre-intermediate szinten, szóval ha több részes a könyv az sem lenne rossz.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!