Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik Spongyabob Kockanadrágb...

Melyik Spongyabob Kockanadrágban mondta ezt Spongyabob Tunyacsápnak: ŰŰŰŰŰŰŰ?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy az őskorban volt!

Spongyabob éppen ült ( régen láttam nem tudom pontosan ) és talán tunyacsáp a jövőből valahogyan vissza került az őskorba és meglátta spongyabobot! A párbeszéd ez volt:

Tunyacsáp: SPONGYABOB! Spongyabob: ŰŰŰŰ

#SpongyaBob #tunyacsáp #Spongyabob kockanadrág #Spongyabob múlt #Spongyabob őskor #Spongyabob és Tunyacsáp #Spongyabob az őskorban
2013. febr. 1. 13:20
 1/5 princessluna33 ***** válasza:
sb 124 ha jól tudom
2013. febr. 23. 16:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudod mi a címe annak a résznek? Sehol sem találom.. :S
2013. febr. 24. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
a rész címe SB-129 :)
2013. márc. 26. 17:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. ápr. 2. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A YouTube nagyon érzékeny, tehát véletlenül valahova bedob egy ijesztő spongyabobos videót (Tunyacsáp öngyilkossága).

Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor menj fel a www.videakid.hu weboldalra. Ott írd be, hogy SB-129. Kattints rá a videóra, és ott lesz. A VideaKid-en azért nincs fent a Tunyacsáp öngyilkossága (Creepypasta videó), ezért ott nyugodtan megnézheted.

2015. aug. 29. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!