Melyik lehet ez a film? (horror)
Múltkor ültem egy ismerősömmel egy kocsmában, kb két hete. Ment a tv-ben egy első ránézésre rettenetesen gagyi horrorfilm. Egyszavas címe volt, az biztos. Valami olyasmi hogy "A valami"/"A dolog" vagy valami ilyesmi.
Csak az első pár percre emlékszem, nagyon undorító szörny volt benne, mintha kb húscafatokból lenne összerakva. Emlékszek egy olyan részre, hogy az a cucc bent volt a kutyaólban, egy pár kutyával, aztán egy jelenetváltás, utána mikor megint a kutyaólat mutatták, csak a szörny volt ott, de kiállt belőle két véres kutyafej, mintha magába építette volna. Vagy valami ilyesmi.
Nem rémlik valakinek? Elég réginek tűnt, de félrészegen nagyon nagyot lestünk rajta :D
Eltrafáltad a címét. :D
Ő az. Személy szerint nem rajongok az ilyen hülyeségekért, ahol a jószívű amcsik a kutyát fogadják be, és az azt veszettül kergető embert agyon lövik. Értetlenül álltam ez előtt a dolog előtt az elején,
de amikor a lángoló ember feje lepottyan, és póklábakat növesztve üldözi tovább a hullajelölteket, az mégis sokmindenért kárpótol. :D
2011-ben készült második része, állítólag béna lett, nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!