Miért néznek az emberek horror filmeket?
Mert az ember ilyen állatfajta, hogy szeret borzongani. A rémregény műfaj is szép múltra tekint vissza.
Ha neked nem jön be: nem nézed. Ilyen egyszerű.
Nem unjátok már az ilyen kérdéseket?Ez a harmadik,amit látok.És akkor harmadszor is visszakérdezek:az emberek miért szeretik a csöpögős filmeket?Az emberek miért szeretik a gusztustalan amerikai vígjátékokat?stb...
Különben is a "horror" szó elég sok mindent takar.Van rengeteg kategória benne,az értelmetlen vérengzéstől kezdve a már-már művészi alkotásokhoz,amik a légkörrel vagy hasonlókkal akarnak félelmet kiváltani az emberekből.Én az utóbbit szeretem egyébként.
Ha nem tetszik,akkor ne nézd,én is csak ezt tudom ajánlani.
Visszakérdezek: miért néztek drámákat? Miért jó az, hogy a film szereplőivel rossz dolog történik, szomorúak lesznek? Ezt hogy lehet élvezni? Vagy valaki ilyen beteg állat, hogy erre élvezkedik?
Remélem érted mire célzok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!