Valaki elmagyarázná nekem? (Átok film)
Tegnap megnéztem az Átok 2 filmet.
Valamit nem értek, magyarázza már el nekem valaki hogy is van ez?
Azt tudom hogy az előző részből kiderül hogy ki a kísértet csaj és a kisfiú. Szóval tudom hogy a férje megtalálta a neje naplóját amiben leírta hogy szerelmes egy férfiba, ezért a férje dühében kitekerte a felesége nyakát, a fiát vízbe fojtotta, sőt a macskát is kinyírta. Oké, azt értem hogy azóta ők kísértenek és aki a házba bemegy az előbb-utóbb meglátja őket, és meghalnak.
Amit nem értek.
A második részben a végén a diáklány (aki bement a szekrénybe) kiderül hogy a szekrényben nem a japán csajt látta mint szellemet hanem az amerikai csajt aki a film elején a nővéréhez jött Tokióba.
Azt felfogtam hogy az amerikai csaj is meghat a házban, de miért ő kísért tovább??? Végül is ő hogy kerül oda??
Szerintem Te valamit nagyon félrenéztél,nem az amerikai nő kísért.Én arra sem emlékszem,hogy az ő szellemét látták volna,de ha igen,akkor is max egyszer.
Egyébként ez a lényege,alig lehet követni a filmet.Talán még a készítők sem tudják :)
Egyébként ha ez tetszett,ajánlom az EREDETI verziókat(amikben aztán tényleg nem lehet követni):
Ju-on:the curse 1-2(2000),egy-egy órás filmek,ezek a "legeredetibbek" és rögtön dvd-n dobták ugyan piacra,de ezek a legfélelmetesebbek ennek ellenére.
Ju-on:the grudge 1-2(itthon "A harag" néven jelent meg)ezek pedig a "véglegesített" verziók,ennek inkább csak a második része jó.Ezek után jöttek az amerikai remake-ek.
Ju-on:shiroi roujo(fehér szellem)
Ju-on:kuroi shoujo(fekete szellem).Ezek csak afféle folytatások,2009-ben készültek.
Valamint nekem ugyan nem tetszett az amerikai verzió,de a második-harmadik részek jók voltak,ha nem láttad,akkor a harmadikat is nézd meg.Aztán az eredetiket :)
Nos nem néztem félre. Mivel dvd-n van így többször visszatekertem hogy jól láttam-e amit láttam. Egész film alatt a japán csaj volt. A film végén amikor a házban a fiú a csuklyás pulcsis lányhoz megy (ő volt aki a film elején 2 osztálytársával bement a házba és bement a szekrénybe) a lány előtt újra lepereg az a nap amikor a szekrényben meglátta a szellemlányt, de a film végén már nem a japán lány kísértette hanem az amerikai lány. Ezért nem értettem hogy miképpen lehet.
Láttam az eredeti filmet is, de igazából nem jön be, mert érthetetlen.
Melyik eredetit,mert mint írtam,több is van :)
Amúgy szerintem csak rátesz egy lapáttal,hogy nem lehet követni teljesen.Az az igazság,hogy jobb,ha meg sem próbálja az ember,én nagyon "erőlködtem",de nem ment,inkább hagytam :)
Lehet,hogy akkor megint megnézem én is a filmet,mert rég láttam,lehet,hogy neked van akkor igazad.Amúgy még egy filmet ajánlanék:Ju-re,a hátborzongató szellem.Ez is remake,csak éppen japán és van 1-2 eltérés,de nagyon ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!