Melyik a jobb átok vagy kör?
Figyelt kérdés
melyik a durvább film ? melyikben van az ijesztőbb szereplő ? melyik horror szereplő az erősebb ? gondoljatok egy harcra átok vs kör ja és csak szerintetek nem kell konkrétan2012. szept. 24. 13:55
1/11 anonim válasza:
Nálam az Átok kiverte a biztosítékot (japán verzió) , soha többet az életben nem nézném meg újra ! A körben is voltak félelmetes részek, de az nem volt rám akkora hatással. Szóval nálam mindenképp az Átok a "nyerő".
2/11 anonim válasza:
egyiket sem nevezném durvának.. de a kör valamivel jobb film.
3/11 anonim válasza:
Szerintem A kör durvább, de nem sokkal, mert az Átok is igen ijesztő film. Valószínűleg az Átok kísértete győzne egy harcban, mivel annak története úgymond végzetesebb, tehát szinte elpusztíthatatlan.
4/11 anonim válasza:
Sztem a kör jobb-amerikai-,de a japán Átok-tól jobban féltem.
5/11 anonim válasza:
Mind a 2 szar.
A japán verziójuk sokkal jobb.
6/11 A kérdező kommentje:
ok és melyik az erősebb és mért az átok győz
2012. szept. 24. 14:52
7/11 anonim válasza:
Egyik sem.Csak a japán verziók jók,a többi "remake" csak pénzért lett csinálva.
Egyébként nem nagyon lehet a kettőt összehasonlítani.A Ju-on(átok)filmek inkább a látványra hajtanak,míg a Ringu(kör)filmeket inkább átérezni kell.A ju-on sincs teli sok látványelemmel,csak több van benne,mint a r9inguban.Remélem van,aki azért érti :)
8/11 A kérdező kommentje:
én az amerikaira gondolok azon belül nem az olyan samara morganra akinek a haja az arcába lóg hanem az olyanra akinek látszik az ijesztő arca
2012. szept. 24. 19:43
9/11 A kérdező kommentje:
amúgy mind a kettő jó
2012. szept. 26. 16:27
10/11 anonim válasza:
szerintem a vakasáblás a jobb xDDDD am a kör nekem jobban tetszett de az átok se rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!