Az átok (The Grudge,2004) c. film mennyire félelmetes?
Semmennyire.Az eredetik jók,ez nekem egyáltalán nem tetszett(bár a 2. és 3. részek jók voltak.)
Én ajánlom,az eredeti filmeket nézd,ha félni akarsz:
Ju-on:the curse 1-2(2000),egy-egy órás filmek,ezek a "legeredetibbek" és rögtön dvd-n dobták ugyan piacra,de ezek a legfélelmetesebbek ennek ellenére.
Ju-on:the grudge 1-2(itthon "A harag" néven jelent meg)ezek pedig a "véglegesített" verziók,ennek inkább csak a második része jó.Ezek után jöttek az amerikai remake-ek.
Ju-on:shiroi roujo(fehér szellem)
Ju-on:kuroi shoujo(fekete szellem).Ezek csak afféle folytatások,2009-ben készültek.
1999-es átok nincsen,vagy az eredetikre gondoltál,vagy arra a két 3 perces filmre,amiből készült a teljes film(fentebbi linken az is itt van).Azok 2-3 percesek,de ennek ellenére ha este nézed,azért rád tudja hozni a frászt.
Sorrendben írtam,ha megnézed őket,akkor úgy nézd,ahogy írtam,mert van egy rész,amelyik nem olyan jó és ha pont azzal kezded,akkor elmegy a kedved a többitől :)
Az álmosvölgyet sajnos nem láttam,ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!