Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki szereti Vegetát? :D

Ki szereti Vegetát? :D

Figyelt kérdés
Ki tudta volna elhinni h Vegeta jó fej lessz mivel megtámadta a földet:D de tök jó fej lett és mi lett volna hogyha a földre nem küldték volna le raditzot? és akkor nem is tudtak volna a kristálygömbökről és ugy nekiment volna freezanak meghalt volna? :D nagy kedvencem:D

2013. jan. 18. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

csipázom , de mesze van a kedvenc kariimtól.

Amúgy miért kell spoilerezni?

2013. jan. 18. 20:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Nemtom xd
2013. jan. 19. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Bírom a későbbi részekben, amikor már teljesen jófiú lesz. Csak egy kicsit visszavehetne az arcából néha, túlságosan g.e.ny.ó tud lenni mikor harcról van szó. Arrogáns és elvan szállva magától olyankor, mert elsőosztályú csillagharcos, Songoku ezzel szemben mindig lovagias és megadja a kellő tiszteletet még az ellenségeinek is. De nekem Piccolo (Ifjú Sátán) a kedvenc karakterem, főleg mikor már egyesül Nail-ail és később Kami-val (mindenhatóval) is. Az utóbbi egyesülése után szuper Namek lesz belőle, na akkor aztán odab@sz mert természetfeletti ereje lesz.
2013. jan. 19. 20:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kedvenc karakterem de azt el kell mindenkinek ismerni hogy ő az egyik legmeghatározóbb karaktere a Dragon Ball sorozatnak.Vannak rossz tulajdonságai,például nagyon makacs és nem egyszer miatta került a Föld veszélybe,de ettől függetlenül jó karakter,én nem utálom,sőt szeretem nézni a küzdelmeit stb A magyar hangja meg kifejezetten jó.(Nem a legelső,hanem a második,azt hiszem Bozsó Péter hangja)

"Ki tudta volna elhinni h Vegeta jó fej lessz mivel megtámadta a földet:D"

Hát nézd,amióta Szívtelen Sátán áttért a jó oldalra azóta én már semmin sem lepődök meg :D

"de tök jó fej lett és mi lett volna hogyha a földre nem küldték volna le raditzot? és akkor nem is tudtak volna a kristálygömbökről és ugy nekiment volna freezanak meghalt volna?"

Akkor meghaltak volna Vegitáék,semmi esélyük nem lett volna Dermesztő ellen még együtt sem

2013. jan. 21. 19:32
 5/16 Connor[]$ ***** válasza:
100%
vegeta és songohan
2013. jan. 22. 15:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
a kristálygömbök már a sima dragon ball ba is benne voltak sőt azzal kezdődöt
2013. jan. 23. 22:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem Vegitát, kedvencem :D Megfog a stílusa meg a haja :)
2013. jan. 26. 09:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem. Hihetetlenül vicces szerintem amiket csinál és mond :D
2013. jan. 29. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Vegita a legjobb karakter, Son Goku már már idegesítő, főleg a felnőtt Son Gohan, az a legrosszabb, kis nyápic puhány, gyerekkorában még megvolt benne a tűz, de most...pff. Vegita mikor gonosz volt jobban tetszett, így hgoy tált a jó oldalra inkább vicces lett, sok jó humort meg tud ejteni. Én ha választhatnék hogy melyikkel azonosulnék Vegetát választanám, ő a legkomolyabb.
2013. febr. 3. 20:53
 10/16 anonim válasza:
100%
most lesz egy dragon ball film is , ez arról fog szólni hogy vegítáék leérnek a földre
2013. febr. 5. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!