Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehetett ez a (horror/m...

Melyik lehetett ez a (horror/misztikus? ) film? (lent)

Figyelt kérdés

Elég rég láttam,szóval nem sokra emlékszem belőle,de lehet,hogy arra is rosszul :)

Nem az elejétől láttam,de volt benne egy jelenet,amikor éjszaka egy csávó gyorsan hajt,mintha szándékosan fel akarna borulni a a kocsival(fel is borul).Fekete hajú férfi volt.

Beviszik a kórházba,ahol berakják ilyen csőbe(abba a hosszúkásba,ami a dr.house-ban is van néha :D ) .És ott történik vele valami.Most úgy emlékszem,hogy "becsúszik" abba a csőbe,mintha valami alagút lenne,vagy ilyesmi,de vagy rosszul emlékszem,vagy valami képzelgés akart lenni a filmben is,nem tudom.Mindenesetre abban biztos vagyok,hogy akkor és ott kirázott tőle a hideg :)

Remélem,valaki lesz,aki emlékszik,előre is köszönöm!

2013. jan. 12. 14:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
1993 azért nem volt olyan rég...kezdem öregnek érezni magam az 1950 előtti filmjeimmel :D
2013. febr. 1. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!