Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc horror, thriller...

Kedvenc horror, thriller horror-misztikus filmjeitek?

Figyelt kérdés
Szeretném ha leírnátok nekem a felsoroltak műfajok közül a kedvenc filmjeiteket.Miért az a kedvencetek ,és miért. :)
2013. jan. 9. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Horror: Ómen (1976), tehát szigorúan csak az eredeti film(ek) a kedvenceim, nehogy a 2006-os remak-re gondolj.

Azért szeretem, mert valahogy minden jól összejött benne.

Először is iszonyat hangulatos, az egész filmet belengi ez a sötét, misztikus légkör.

A sztori nagyon eltalált, mesélve tán nem tűnik nagy számnak "a Sátán fia, bla, bla"... de ahogy nézed, mégis tök hiteles. Jól adagolja a rendező a feszültséget.

A zene elsőosztályú, nagyon para... :D

Színészek? Kiváló szereposztás, Gregory Peck egy igazi úr, a kissrác meg... hát... nem lennék a dajkája :D

Nekem minden összejött ennél a filmnél, ami kell. Elsőosztályú!

Ugyanakkor nagyon szeretem a Gyerekjáték filmeket is.

Teljesen más vonal, és tudom, sokan nem tartják félelmetesnek, de nem is kell, hogy az legyen. A gyilkos játékbaba történet épp elég kegyetlen önmagában is... :))

Misztikus?

Más világ - na ezt a filmet (a fentebb említettekkel ellentétben) nem szoktam újranézni, nem is akarom. De nem azért, mert rossz. Hanem mert témájából adódóan annyira beparáztatott - lehet rád másként fog hatni, nem tudom. De érdemes vele tenni egy próbát, nem véres egy film, nem az a célja, nem horror. A hangulattal sokkol.

Misztikus thriller, mondjuk így :)

És erről a vonalról a Stigmata sem rossz.

Most hirtelen ennyi :)

2013. jan. 10. 10:51
 2/2 Bakos Emma ***** válasza:
Thriller: Az árva(Orphan) nagyon jó, ijesztő egy picit. Egyébként tényleg jó a Gyerekjáték(Child's Play) a játék gyerekjáték, de Chucky-val elbánni nem gyerekjáték! :D
2013. márc. 3. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!