Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehetett ez a (horror/m...

Melyik lehetett ez a (horror/misztikus? ) film? (lent)

Figyelt kérdés

Elég rég láttam,szóval nem sokra emlékszem belőle,de lehet,hogy arra is rosszul :)

Nem az elejétől láttam,de volt benne egy jelenet,amikor éjszaka egy csávó gyorsan hajt,mintha szándékosan fel akarna borulni a a kocsival(fel is borul).Fekete hajú férfi volt.

Beviszik a kórházba,ahol berakják ilyen csőbe(abba a hosszúkásba,ami a dr.house-ban is van néha :D ) .És ott történik vele valami.Most úgy emlékszem,hogy "becsúszik" abba a csőbe,mintha valami alagút lenne,vagy ilyesmi,de vagy rosszul emlékszem,vagy valami képzelgés akart lenni a filmben is,nem tudom.Mindenesetre abban biztos vagyok,hogy akkor és ott kirázott tőle a hideg :)

Remélem,valaki lesz,aki emlékszik,előre is köszönöm!

2013. jan. 12. 14:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És amikor becsúszott a csőbe,volt valami villámlás is.Talán épp azért volt valami,vagy nem tudom.
2013. jan. 12. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:
nem akarok undokoskodni, de ilyesféle rész szinte minden második kórházas filmben van, szóval ha eszedbe jutna róla még valami eltérő, akkor talán tudnék segíteni, de ez így túl sok film lehet
2013. jan. 12. 16:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem haragszom meg :) nem kórházas film volt,csak bevitték a kórházba,de egyébként nem ez volt a fő témája a filmnek(gondolom,mert mondom,nem sokra emlékszem sajna).Amúgy esetleg valami tipped van?

Sajnos semmi más nem jut most eszembe,azért még gondolkodom rajta.

2013. jan. 12. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem 1 film ugrott be erről, A fiók, bár nem emlékszem az elején gyorshajtós jelenetre:

https://www.youtube.com/watch?v=rCxQ83Pg1Ko

2013. jan. 15. 18:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi,jó tipp.Megnéztem a trailert,és igazából szerintem nem ez volt az.A "cső",amire én emlékszem inkább ilyen orvosi cső volt,fehér színű,és nem becsukható.A gyorshajtós jelenet,meg nem biztos,hogy az elején volt,elvégre nem onnan néztem(azt hiszem) :)

Bár ki tudja,rég láttam,és az agy képes ilyenkor kicsit "átformálni" az emlékeket,azért megnézem a filmet(amúgy sem tűnik rossznak.)

Ha valakinek van még tippje,jöhet!

2013. jan. 15. 20:25
 6/11 soldierdan ***** válasza:
Eszembe jutott!!!(csak a címe nem) Asszem ez az a film amikor a pali (akit a kérdező is leírt) egy gyilkos és balesetet szenved, majd pedig a kórházban egy CT vizsgálatot akarnak rajta csinálni, de ekkor bele csap a trafóba egy villám és magába szippantja a csáveszt. És onnantól kezd pedig az elektromos készülékekben van és úgy próbál meg embereket ölni !
2013. jan. 31. 19:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen,addig stimmel,hogy belecsap a villám,de utána már nem láttam a filmet.Szerintem ez lesz az,örülnék,ha eszedbe jutna a címe :) (zöld kéz ment)
2013. jan. 31. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Szellem a gépben (Ghost in the Machine)1993 nem egy mai darab :D

"Karl, a noteszos sorozatgyilkos életveszélyes balesetet szenved a viharban, és amikor a kórházban épp vizsgálják, egy villámcsapás következtében szelleme beköltözik a számítógépbe. Rögtön akcióba lép, és a legutóbb kiszemelt áldozata, a fiát egyedül nevelő Terry nyomába ered a hálózaton. Letiltja a nő bankszámláját, múltjáról kitereget mindent, és teljesen felborítja az életét. Bram, a számítógépes zseni felfigyel a komputerek szokatlan fenyegető üzeneteire és veszélyes következményeire. Hamarosan rájön, hogy Karl Hochman gonosz szelleme még mindig él."

Azt hiszem erre gondoltál :D

2013. jan. 31. 21:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen,több,mint valószínű.Meg is nézem hamarosan és szólok,hogy valóban ez volt-e :) (bár mondom,biztos ez).
2013. jan. 31. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Az előttem írónak teljesen igaza van.Én csak most láttam meg a kérdést,és egyből beugrott.Jó kis film,bár már egy kicsit "poros"darab,de mindenképp érdemes megnézni. http://www.youtube.com/watch?v=o2HPq-WDnFQ itt az előzetese.
2013. febr. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!