Miért ilyen szerencsétlenek és tehetségtelenek (magyarul szarok) a Barátok Közt színészei?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenki egy hatalmas hülye! Mindenki megdug mindenkit, verekednek, megcsalnak, piálnak, fogyatékost alakítanak (Laci, Gizi, ...) vagy épprn hülye ribancot (Juli, Zsófi) .
A legdurvább pedig az volt, hogy meghalt András, de ez senkit se izgat, olyan mintha csak mondjuk eltörte volna a lábát és kész, le van szarva, semmi se történt, ez már megszokott, hogy meghalt a férjem /tesóm /apám /barátom...
2013. jan. 5. 13:30
1/9 anonim válasza:
Hogy egy sorozat érdekes legyen verekedésnek,piálásnak,megcsalásnak kell benne lennie.Amúgy tényleg szinte senkit sem érdekel hogy András meghalt.
2/9 anonim válasza:
Igazad van,kicsit sem jó színészek.Laci kivételével az összes színésznek olyan volt a reakciója,mintha azt közölték volna vele,hogy "eltört az mp3 lejátszód,bocs..."
3/9 anonim válasza:
amikor én utoljára láttam Barátok köztöt, nem színészek játszottak benne, az hót tuti :)
4/9 anonim válasza:
Egy csomó jó színészt lecseréltek amatőrökre.
5/9 anonim válasza:
Szerintem túl nagy a csend András halála körül úgy értem, hogy ha valaki ki száll a sorozatból, vagy kiírják akkor csinálnak egy riportot vele de én az Andrást alakító színésszel nem láttam ilyet... amúgy nekem Zsolt reakciója tetszett a legjobban mert mondta a Zsófinak, hogy ezentúl nem vásárolhat senki se hitelre nála a rózsában, na ez szép volt!
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, egyedül talán az övé volt emberi. meg talán Balázsé is.
2013. jan. 6. 19:57
7/9 anonim válasza:
Zsolté nem emberi volt,hanem egyszerűen bunkó.Balázs meg fapofát sem tudott vágni,ritka nagy ripacs az is.
Lehet,hogy ezek a színészek a legtöbb esetben megállják a helyüket,de amikor komolyabb szerepre jutna sor,akkor meglátszik,hogy ki a jó és ki nem(99% sajnos nem jó).
8/9 anonim válasza:
De örüljünk annak az egy százaléknak
9/9 anonim válasza:
Az az elszomorito,hogy sokan fuggoi a sorozatnak, hatterbe szoritva az otthoni teendoket,csaladot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!