Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt ez a finn horrorfi...

Melyik volt ez a finn horrorfilm? (lent)

Figyelt kérdés

Nem láttam,csak a leírását olvastam valahol.

Annyira emlékszem,hogy elég sokan dicsérték,nem olyan régi(talán 2006)és egy szőke kislány a főszereplő(talán).

Nem biztos,hogy csak finn volt,lehet,hogy finn-német,vagy valami.A finn biztos :)

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. dec. 19. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
És mit csinál ez a szőke kislány? 800 horrort láttam már eddig életemben, de ez a támpont még nekem is kevés, hogy tudjam, melyik filmről van szó.
2012. dec. 19. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Finnországból nem jön be évente többszáz horrorfilm,ezért ez szerintem elég jó támpont volt.Hogy mit csinál arról fingom nincs,gondolod hogy nem írtam volna le,ha emlékeznék rá?Ha viszont nem tudsz normális hangnemben válaszolni,csak bunkómódon visszakérdezni,akkor légyszíves azt ne az én kérdésemnél tedd,mert elég dühítő dolog.Egyébként ha ötleted van,akkor azért belökhetted volna mellékesen.

Köszönöm szépen.

2012. dec. 19. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ez lehet:

[link]

2012. dec. 19. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen,pontosan ez volt az,csak ennyit vártam.

Köszönöm szépen :)

2012. dec. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!