Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedven Alkonyat részed?

Melyik a kedven Alkonyat részed?

Figyelt kérdés

ha olyan választ akarnál írni: "egyik se mert a Twilight sz*ar!!" akkor azt inkább ne, mert nem azt szeretném százával olvasni, hogy hogy csesztetik a kedvenc filmeimet!!!

előre is nagyon köszi, amúgy nekem az egy a kedvencem!!! :))

2012. dec. 13. 18:58
1 2
 1/14 ASOT ***** válasza:
69%
Amikor a hegy tetejéről látni a piros napot, szép panorámában.
2012. dec. 13. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az, amikor a nap eltűnik a horizonton.
2012. dec. 13. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Én a Napfogyatkozás részét szeretem a legjobban, abból is azt, amikor Jacob és Bella csókolóznak, amikor Bella kéri rá őt.
2012. dec. 14. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Nekem a Hajnalhasadás 2 vége, és a harc jelenet... mert tele van váratlan fordulatokkal...
2012. dec. 14. 17:10
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! :)
2012. dec. 14. 20:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Eclipse,meg a Breaking Dawn 2 vége,azon majdnem sírtam mert azt hittem,Carlisle meghalt.:( (Amikor Alice megmutatta Aronak,mit látott.)
2012. dec. 15. 21:38
 7/14 KisCicuska válasza:
Nekem a Breaking Dawn 2 a kedvencem :) annyira tetszik :D
2012. dec. 19. 13:29
 8/14 anonim válasza:
A 2., abból is az amikor Bella ül az ablak előtt, és telnek a hónapok, közben meg mondja mit érez. Szóval az,amikor maga alatt van, és szomorú,mert ezt én is átélem most, ugyanazt érzem amit akkor ő. Annyi kivétellel hogy az én Edwardom nem jön vissza..:(
2012. dec. 20. 22:26
 9/14 A kérdező kommentje:

utolsó:

én is pont ezt élem át, csak a kár hogy az életben az Edward-ok nem jönnek vissza, és nem lennének öngyilkosok, mert annyira hiányzunk nekik... :(

2012. dec. 21. 07:23
 10/14 anonim ***** válasza:

nekem a breaking dawn2.

én amikor megláttam hogy meghal Jasper,Carlisle,Leah,Seth és még egy csomó olyan akiket pont szerettem nagyon elkezdtem sírni. :D

de mindegyik rész nagyon jó és mindegyik rész másmiért jobb mint a többi.

2012. dec. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!