A Twilight /Alkonyat/ melyik részében van, amikor Jacob és Renesmee összejönnek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor már Renesmee már "felnőtt" /tini/. Mert ugye Jacobnak bevésődött Nessi még csecsemőkorában.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2012. dec. 13. 17:34
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez a rész még nem jelent meg könyvben, mert a jelenlegi legutolsó részben, a Hajnalhasadásban Renesmee még csak kislány.
2/9 anonim válasza:
ilyen rész nincs és nem is lesz. Képzeld hozzá!:)
3/9 anonim válasza:
olvastam pletykákat hogy sorozatot akarnák csinálni ami erre épül, de nem hiszem hogy lesz ilyen.. ://
4/9 Lincsi99 válasza:
Én úgy tudom, hogy a 4. résznek a második részében lesz ami feliratosan megy a mozikban.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy még nincs ilyen rész, de a youtube-on láthatók előzetesek, és ebből gondoltam.
Köszönöm a válaszokat. /zöld kezecske/
2012. dec. 14. 15:35
8/9 A kérdező kommentje:
De talán ez csak így van összevágva...mert a film "folytatása" erre utal. Sokan mondták, hogy lesz több Nessi, és akkor Twilight is. :)
2012. dec. 18. 21:51
9/9 heszter2002$ válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!