Ki fogja Renesmee Cullen-t játszani a Twilight-ban, ha már 17 évesnek fog kinézni?
Volt egy oylan pletyka is, miszerint virtuális gyerek lesz... xD hát ez még jóval ezelőtt volt, amikor még kutakodtam a twilightos hírek után, most meg? tőled tudtam meg, hogy nem géppel csinálják oda a gyereket :D
Szerintem ha meglesz, azt leközlik majdnem mindig ezzel (is) foglalkozó honlapon.
Amúgy szerintem azt nem fogjuk látni, amikor már 17 lesz, a könyvben is van vagy 4, amikor befejeződik. Szóval, ah illeszkednek a könyvhöz, amit eddig is egész jól csináltak, akkor elég lesz a kislány :) Bocsi ha hülyeséget beszélek amúgy, semmit nem tudok a BD moziróól mostanában :D
Biztos nem fognak beletenni tinilányt,minek tennék.A könyvben sincs.Ennyire már csak nem változtatnak rajta.
Amúgy meg, szerintem ez a Mackenzie lány se jó a filmbe.Már 10 éves,és annyinak is néz ki.A könyvben igaz hogy gyorsan nő,de akkor sem 10 éves koráig.Biztos volt okuk,hogy őt választották,de miért nem fiatalabbat!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!