Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vámpírokkal mi lesz amikor...

A vámpírokkal mi lesz amikor így letörik a fejüket?

Figyelt kérdés
tudom hogy meghalnak de hova jutnak és mi lesz velük ?? ( az alkonyat sorozatra gondoltam )

2012. dec. 12. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Nem esik róla szó.
2012. dec. 12. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem derül ki, ebből is látszik, hogy milyen kidolgozatlan az egész Alkonyat.
2012. dec. 14. 23:20
 3/11 anonim válasza:
egyértelműű: a pokolra! :D az Újholdban mondja Charlisle h örök kárhozatra vannak ítélve :D tehát h "meghalnak" csk oda kerülhetnek :D
2012. dec. 15. 17:46
 4/11 anonim válasza:
de még az se biztos hogy meghalnak h 'letörik a fejüket', mivel képes "regenerálódni", ezért miután darabokra tépték elégetik :DD
2012. dec. 15. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudják. Ezért miért kidolgozatlan az Alkonyat sorozat? Akkor az egész emberiség, meg földi élet is kidolgozatlan, mert fingunk sincs róla hogy mi lesz, ha meghalunk, lesz-e valami egyáltalán? Az Alkonyat itt játszódik köztünk, ugyanúgy nem tudják, mint mi. Egyébként, meg attól, hogy vámpírok, még csak a testük halott, lelkük van, ami jut valahova, de hogy hova az rejtély, pont, mint neked, vagy nekem.
2012. dec. 17. 21:04
 6/11 anonim válasza:
ezért miért lenne kidolgozatlan? hiszen az egész filmben nem is ez a lényeg..
2012. dec. 25. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló.az alkonyatot hagyjad békén.én imádom.
2012. dec. 27. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:

és feltétlenül nem jutnak pokolra mert ha valaki jó nem kerül oda.és Cullenék jók.

egyébként nem halnak meg csak ha elégetik őket.

2012. dec. 27. 15:15
 9/11 A kérdező kommentje:
És ha nem ? akk fej nélkül éldegélnek tovább boldogan ??
2012. dec. 27. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért kidolgozatlan sz@r az egész mert csak Bella csöpögését halljuk végig.Nincs karakterfejlődés(mondjatok csak egyet)nincs semmiféle lényeges küzdelem,a tetteiknek nincsen következménye(Alice látomása után mindenki hazament)és nincs vámpírkultusz.

És mi az hogy nem is ez a lényeg?Már bocsánat,attól hogy szerelmeskönyv,még belerakhatnának bizonyos logikai részleteket és érdekességeket,már csak azért is hogy ne ázzon el a könyvespolc a nyáltól.Attól hogy a romantikára koncentrál még kitérhetett volna olyan dolgokra amik jobban megértetik és jobban részletezik a könyv spirituális világát.

Én nagyon bírtam volna ha valamelyik ősvámpír valahol tart egy ködös,rejtvényszerű beszédet a vámpírok sorsáról a tényleges haláluk után,és így akár bevonhattak volna más spirituális elemeket is a történetbe,vagy még egy kis filozófiát is belecsempészhettek volna.

De nem ez történt,maradt irodalomtörténeti kudarc,ami két degenerált vámpírszerű izé egymás iránti beteges szexuális vágyáról szól,aminek meg is lesz rothadó gyümölcse,egy animált szörnybébi alienivadék akibe fél órásan beleszeret egy pedofil labrador.

Gyönyörű történet:D

2013. jan. 19. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!