Azokat kérdezném, legalább 20-20 évesek, mert ők talán emlékeznek még a régen vasárnaponként leadott Walt Disney családi mozidélutánra, hogy milyen filmek lehetnek a lent felsoroltak?
Elsősorban a címük érdekelne. Illetve ha tudtok még ezeken kívül néhány sorozatot ami ment a két rajzfilm között azt megköszönném ha leírnátok. Én csak ezekre emlékszem.
1. Volt egy földönkívüli fickó akit átalakítottak emberré és büntetésből a Földre küldték. Azt hiszem talán Jesse volt a neve. És volt vele valami kis lebegő kis narancssárga bigyó aki valamiféle mesterséges intelligencia lehetett.
2. Egy fiatal srác volt benne Örni (nem tudom hogy írják), nagyon jól tudott karatézni, és talán egy rendőr fogadta örökbe.
3. Egy western stílusú sorozat, több főszereplője volt. Egyikük a robbanóanyaggal bánt jól, volt aki fel volt szerelkezve késekkel. A történetre nem emlékszem, csak arra hogy nagyon tetszett.
Köszönöm a segítséget!
Látom sikerült elrontanom már a kérdés kiírását is :)
Szóval az első mondat helyesen: Azokat kérdezném akik legalább 20-25 évesek....
Elnézést az elírásért!
1.Nehéz napok a föld nevű bolygón
http://www.youtube.com/playlist?list=PLKDKihr8dgfXjNdAQQFTh6..
2.Secret Bodyguard így találtam, meg a főszereplő srác után.
3. Ausztrál Expressz, ha jól emlékszem, postakocsis sorozat volt.
Az első sorozat a Martin Kove főszereplésével készült NEHÉZ NAPOK A FÖLD NEVŰ BOLYGÓN.
Fönt van Youtube-on, ha jól látom. Nagyon kedveltem. :-)
1. Nehéz napok egy Föld nevű bolygón
2. kung-fu
3. Ausztrál expressz
ma 00:21-nek
Egy úr az űrből egy aranyos vígjáték és Robin Williams játszik benne. Mork volt, és tojás alakú volt az úrhajója..
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.
Az Egy úr az űrből nem a walt disneyben volt, de az is tetszett.
A 3-asnál először én is az Ausztrál expresszre gondoltam, de utánanéztem és sikerült megtalálni a film címét. Angol címe Wildside, de nálunk úgy futott mint A wildside-k kereskedelmi kamara. Ahogy megláttam egyből beugrott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!